Setari Cookie-uri

Practic: Cum se poarta stilul gipsy

Influentele orientale au devenit o sursa inepuizabila de inspiratie pentru designerii vestimentari. Acestia au acordat o noua infatisare frumusetii si elegantei reintrepretand elemente traditionale din culturile exotice.

Cerceii mari cu pietricele multicolore si colierele cu model incarcat nu se asorteaza de obicei cu piese vestimentare viu colorate. Acestea se potrivesc cel mai bine pieselor uni cat mai simple.

Cand porti inele cu pietre supradimensionate renunta la bratari masive foarte late. Daca optezi pentru cercei candelabru, nu mai purta nimic la gat. Accesoriile in nuante tari asorteaza-le hainelor in culori neutre sau de aceeasi nuanta, dar intr-o varianta mult mai calda sau mai inchisa.

4. Reinventeaza-ti propriul stil


Daca nu esti adepta rochiilor maxi si a fustelor lungi, investeste in topuri vaporoase multicolore. Asorteaza unei perechi de jeansi skinny o bluza vaporoasa inflorata sau rosie. Opteaza pentru rochii uni in culori pastelate: verde, turcoaz sau lila si mizeaza pe accesorii cu accente metalice. Stilul gipsy este deschis improvizatiilor si reinterpretarilor clasice.







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.