Setari Cookie-uri

5 tipuri de sacouri in tendinte

Sacoul a devenit o piesa vestimentara must have in garderoba feminina. Confera un plus de rafinament oricarei tinute si pune in valoare silueta. Iata care sunt cele mai in voga modele de sacouri in acest sezon:

Sacoul a devenit o piesa vestimentara must have in garderoba feminina. Confera un plus de rafinament oricarei tinute si pune in valoare silueta. Iata care sunt cele mai in voga modele de sacouri in acest sezon:

1. Sacoul masculin


Sacoul masculin este in continuare o piesa de rezistenta in garderoba feminina. Versatil si usor de asortat, poate transforma radical o tinuta simpla intr-una stilata si eleganta. Se potriveste foarte bine cu jeansi skinny sau fuste conice feminine. In plus, avantajeaza si o silueta imperfecta.

Mango Daca iti doresti sa impletesti glamour-ul feminin cu stilul masculin incearca urmatoarea combinatie pentru o tinuta de seara: poarta un sacou cu paiete peste o rochie diafana mini sau lunga pana-n pamant. Totusi, daca optezi pentru o rochie scurta, ai grija la lungimea sacoului. Acesta nu trebuie sa fie mai lung decat piesa anterioara.

2. Sacoul in stil frac

Reprezinta noutatea sezonului si totdata cea mai buna alegere pentru o tinuta eleganta. Fracul este un element inspirat din tinutele masculine, care era consacrat in general evenimentelor formale. Asadar, beneficiaza de un design deosebit si insertii de materiale care ii confera un plus de pretiozitate.

Sacoul in stil frac are reverele ascutite si umerii foarte bine definiti. Ziua poarta-l peste o camasa uni cu guler inalt. Pentru tinutele de seara urmeaza exemplul vedetelor de la Hollywood si combina-l cu o rochie eleganta.

Propunere: sacou de seara Scarlett de la Mango, pret 359 lei

3. Sacoul cambrat

Sacoul cambrat care urmareste perfect liniile corpului este alegerea ideala pentru o silueta fara cusur. Subliniaza foarte bine talia, punand in valoare bustul si soldurile. Se potriveste rochiilor de lungime medie sau fustelor cu volane.

Ar trebui evitata combinatia sacou cambrat si pantaloni skinny. Daca porti o piesa vestimentara stramta in partea superioara a corpului, opteaza pentru volum in partea de jos. Asadar, o alegere buna ar fi o pereche de pantaloni drepti sau jeansi boyfriend.

4. Sacoul sport
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.