Setari Cookie-uri

5 tipuri de sacouri in tendinte

Sacoul a devenit o piesa vestimentara must have in garderoba feminina. Confera un plus de rafinament oricarei tinute si pune in valoare silueta. Iata care sunt cele mai in voga modele de sacouri in acest sezon:

Sacoul sport este o piesa vestimentara neconventionala. Are croiala lejera si este usor de recunoscut deorece este realizat din materiale usoare, uni sau cu imprimeuri.

Sacoul sport
este confectionat astfel incat sa ofere libertate de miscare. In aceasta categorie se incadreaza sacourile din in, denim sau modelele imprimate cu dungi marinaresti. Se potrivesc foarte bine cu pantaloni drepti lungi sau cu pantaloni scurti de vara.

Propunere: sacou cu imprimeu de la Pull & Bear, pret 189 lei


5. Sacoul clasic

Taiorul clasic este ideal pentru o tinuta office. Poate fi confectionat din tweed, catifea sau stofa. Se asorteaza atat la pantaloni cat si la fuste bussines. Desi are o croiala sobra, poate fi imbracat si la tinute casual. Un sacou mai lung, tip blazer se potriveste foarte bine la pantalonii evazati.

Iata cateva trucuri pentru a conferi taiorului clasic un aspect modern. Asorteaza-l unui tricou cu imprimeu haios si intoarce-i manecile. De asemenea, poti decora reverul sacoului cu brose handmade sau vintage.

Propunere: sacou verde din bumbac incheiat cu trei nasturi, cu buzunare orizontale de la Zara, pret 359 lei

Un articol Cristina Craciun


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.