Setari Cookie-uri

Despre moda si stil cu Alin Galatescu

Alin Galatescu este o prezenta constanta la cele mai importante evenimentele si festivaluri de moda. De-a lungul timpului s-a ocupat de imaginea a diferite branduri romanesti si a descoperit noi designeri talentati care in timp si-au confirmat valoarea.

Alin Galatescu este o prezenta constanta la cele mai importante evenimentele si festivaluri de moda. De-a lungul timpului s-a ocupat de imaginea a diferite branduri romanesti si a descoperit noi designeri talentati care in timp si-au confirmat valoarea. Este directorul Galei Avanpremiere si in fiecare sezon aduce in fata publicului propunerile vestimentare ale celor mai talentati designeri vestimentari romani.

Invitat special in cadrul worshop-ului Kudika Go Summer, ne-a vorbit despre moda actuala, individualitatea femeii si ne-a oferit cateva sfaturi pentru identificarea stilului personal in vestimentatie.

Identificarea propriului stil vestimentar

In moda secolului 21 femeia este puternic avantajata de vestimentatie. Tendintele actuale pun accentul pe feminitate, culoare si inovatie. Siluetele expresive ne incanta privirea cu tinute dinamice si creative care elogiaza corpul feminin. Indiferent de trenduri, stilul vestimentar trebuie sa reflecte personalitatea.
Secretul unei aparitii de efect consta in atitudine. “Cel mai important este echilibrul”, aflam de la Alin Galatescu. Stilistic vorbind, echilibrul poate fi tradus prin moda, deoarece moda ne ofera ocazia sa vorbim despre noi, sa transmitem un mesaj vizual despre propria personalitate.

Mesajul vizual este foarte important. Asa cum subliniaza si invitatul nostru, impresia pe care o cream este foarte importanta. Odata trasnsmisa gresit ne defaimeaza, ne confera o imagine gresita despre propria persoana. Prin atitudine si limbaj ”dovedim cine suntem si ce vrem sa fim”.

Stilul personal trebuie sa ne autodefineasca. Nu trebuie sa copiem o imagine. Spre deosebire de barbati, femeile au posibilitatea sa iasa in evidenta cu ajutorul detaliilor. Reprezentantele sexului frumos ar trebui sa profite de varietatea pe care le-o ofera moda actuala. Alin ne-a sfatuit sa nu purtam masti, ci sa ne identificam atuurile si sa le punem in valoare.

Cum ne identificam atuurile


Societatea de tendinte este dinamica si permisiva. ”Acum se poarta individualitatea”. Fiecare isi doreste sa fie cat mai original, asadar Identificarea tine de fiecare. Trebuie sa ne maturizam, sa invatam sa ne acceptam propriul corp, deci trebuie sa fim sincere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.