Setari Cookie-uri

Despre moda si stil cu Alin Galatescu

Alin Galatescu este o prezenta constanta la cele mai importante evenimentele si festivaluri de moda. De-a lungul timpului s-a ocupat de imaginea a diferite branduri romanesti si a descoperit noi designeri talentati care in timp si-au confirmat valoarea.


Tendintele actuale


Cititoarele participante la workshop si-au dorit sa afle cat mai multe despre tendintele acestui sezon. In materie de culori, am aflat ca ”albul si bejul sunt culorile simbol ale sezonului si vor fi vedetele verii 2012. Sunt versatile si foarte usor de asortat. Pentru anul acesta, bineinteles, culorile electrice raman in tendinte. Albastrul aprins, verdele, turcoazul, oranjul si fuchsia sunt in centrul atentiei.

tendinte moda In privinta vestimentatiei, Alin Galatescu ne recomanda rochiile maxi, fustele lungi purtate cu incaltari joase si salopetele sau cu tocuri inalte seara. De asemenea, intotdeauna vestimentatia trebuie sa tina cont de momentul zilei si de evenimentul la care participati. Moda ne obliga sa invatam mereu ceva nou, ne indeamna la schimbare si dinamism. Noi trebuie sa o adaptam, sa alegem ce ni se potriveste si sa o purtam cu atitudine.

Controversa size 0


La intrebarea cititoarelor, referitoare la hainele care sunt confectionate pe masura manechinelor, am aflat ca standardele nu se aplica. Moda cauta mereu elemente noi. Designerii lucreaza cu rapoarte si proportii. Ei cauta manechine care sa le pune in valoare creatiile, dar mai apoi sunt capabili sa se adapteze oricarei tipologii.

Alin Galatescu ne sfatuieste sa cautam magazine care nu ofera piese vestimentare dedicate doar tinerilor sau cel mai bine sa lucram cu un designer. In moda strazii, totul este diferit; fiecare isi urmeaza propriul stil de viata.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.