Setari Cookie-uri

Corina Vladescu: 'Strazile din Romania sunt lipsite de curaj in vestimentatie'

Corina Vladescu este un designer de referinta pe piata de moda autothona. Brandul pe care l-a creat se adreseaza exclusiv celor care iubesc sa fie in pas cu ultimele tendinte si isi doresc sa fie o pata de culoare in moda strazii.

2. Creatiile tale se bucura de succes si pe plan international. Ai luat vreodata in calcul si posibilitatea de a te stabili in strainatate, intr-o metrolopla celebra ?

design Noir Corina Vladescu Este o satisfactie personala faptul ca brandurile pe care le-am crecut cu atata daruire (Corina Vladescu si NOIR by Corina Vladescu) sunt vindute si recunoscute international.

Ma bucura sa vad ca branduri romanesti si artisti sunt priviti cu respect pe plan international, asta intr-o perioada in care singurele stiri din afara tarii despre romani au caracter licentios.

Ceea ce ma deranjeaza este ca lumea nu intelege ca nicio socitate civilizata nu a fost cladita prin fuga si prin dispret. Ca in loc sa ne plangem si sa fugim ar trebui sa construim.

Astfel raspunsul la intrebare este ca Romania este tara mea si aici sunt respectata si inconjurata de familie si prieteni. Prefer sa ma lupt cu prejudecatile noastre decat ale altora. Romania este o tara frumoasa si cu mare potential si tocmai nepasarea oamenilor o strica. Valorile nostre sunt date peste cap trebuie sa ne redobandim adevaratele valori si elite.

Noir brand moda 3. Care sunt sursele tale de inspiratie?

Sursele de inspiratie sunt nenumarate si variaza de la muzica si film la istoria costumului, arta strazii si schimbari climatice.

Viata este inspiratie. In moda unde timpul de contemplatie este comprimat total iar colectiile se succed cu o rapiditate incredibila designerul trebuie mereu sa gandeasca cu 1 an si jumatate ani inainte astfel ca mintea lui nu se opreste niciodata.

4. Cat timp iti ia sa pregatesti o colectie?

De la documentare si pana la produsele finite, o colectie serie zero se realizeaza de obicei intre 3 si 4 luni, timp in care se munceste continuu.

5. Ai fost consultanta vestimentara a Madonnei in cadrul concertului sutinut de aceasta in Romania. Poveste-ne mai mult despre aceasta experienta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.