Setari Cookie-uri

Vestimentatia ideala pentru fiecare tip de silueta

Nu-ti trebuie masuri perfecte pentru a fi bine imbracata. Tine cont de forma corpului tau si ai grija sa-ti pui in valoare atuurile prin intermediul hainelor. Alege-ti vestimentatia in functie de tipul siluetei tale.

Nu-ti trebuie masuri perfecte pentru a fi bine imbracata. Tine cont de forma corpului tau si ai grija sa-ti pui in valoare atuurile prin intermediul hainelor. Alege-ti vestimentatia in functie de tipul siluetei tale.

Vestimentatia ideala pentru fiecare tip de silueta 1. Silueta androgina


O silueta androgina este caracterizata de linii drepte. Umerii au aceeasi circumferinta cu soldurile si talia este subtire. Chiar daca nu ai forme proeminente, poti sa fii seducatoare si feminina cu ajutorul hainelor potrivite.

Evita hainele mulate din cap pana in picioare si joaca-te cu volumele. De exemplu, poti sa imbraci o pereche de blugi stramti dar in partea de sus opteaza pentru o camasa lejera sau o bluza cu broderii ori volane in zona bustului.

Nu uita de fiecare data sa iti marchezi talia printr-o curea subtire. Cand iti doresti sa imbraci un top cambrat, poarta pantaloni cu pliseuri in jurul taliei sau buzunare voluminoase. In privinta fustelor alege modele cu aplicatii in zona soldurilor. Fustele cu volane sau drapaje ascund foarte bine o silueta androgina.

2. Silueta tip clepsidra


Dorita de majoritatea femeilor, silueta tip clepsidra este considerata forma feminina ideala. Se caracterizeaza prin bust proeminent, solduri late si talie subtire. Kilogramele sunt bine proportionate pe tot corpul. Te avantajeaza hainele care urmeaza linia corpului fara sa adauge detalii in plus.

Construieste-ti un stil vestimentar echilibrat in functie de forma corpului

Mizeaza pe haine care iti pun in valoare talia. Evita hainele foarte largi. Nici rochiile stranse sub bust nu te avantajeaza. Poarta o tunica lejera, dar marcheaza-ti mijlocul printr-un cordon.

3. Silueta de tip A


Silueta de tip A sau triunghi se caracterizeaza prin umeri ingusti, sani nu foarte bine definiti si talie proeminenta. Kilogramele in plus sunt depozitate in partea superioara a corpului, pe coapse sau solduri. Acest tip de silueta este comun si feminin.

Imbraca haine care iti subliniaza umerii, bustul si iti mascheaza soldurile late. Poarta bluze care urmaresc linia corpului si in partea de jos adauga volum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.