Setari Cookie-uri

Vestimentatia ideala pentru fiecare tip de silueta

Nu-ti trebuie masuri perfecte pentru a fi bine imbracata. Tine cont de forma corpului tau si ai grija sa-ti pui in valoare atuurile prin intermediul hainelor. Alege-ti vestimentatia in functie de tipul siluetei tale.

Te avantajeaza fustele bufante, incretite, cu drapaje sau imprimeuri. Combina pantalonii drepti cu topuri babydoll stranse sub bust sau bluze cu umerii supradimensionati. Evita rochiile drepte cu maneci lungi si mulate sau topurile care nu iti marcheaza talia.

4. Silueta triunghi rasturnat


Vestimentatia ideala pentru fiecare tip de silueta Aceasta silueta este caracterizata de umeri lati, bust generos si solduri inguste. Trebuie sa creezi impresia de silueta clepsidra, bine proportionata. Poarta haine care distrag atentia din zona umerilor si iti subliniaza talia.

Ti se potrivesc rochiile largi, fustele evazate si orice pantaloni cu buzunare orizontale. Trebuie sa eviti bluzele cu umeri bufanti sau camasile aplicatii in zona bustului.

5. Silueta ovala


Silueta ovala este voluptoasa, cu forme bine definite. Bustul este mediu sau proeminent, talia nu e bine definita si coapsele sunt destul de rotunjite. Daca te regasesti in acest profil, trebuie sa atragi atentia asupra partii superioare a corpului. Subliniaza-ti umerii sau decolteul, astfel incat sa creezi impresia unei siluete alungite.

Poarta sacouri necambrate, cu umerii bine marcati si rochii peste genunchi cu talia coborata. Sunt potrivite si cardiganele descheiate si topurile cu imprimeuri in dungi verticale subtiri. Trebuie evitate puloverele sau tricourile scurte, pana la nivelul taliei si tesaturile elastice care se muleaza pe forma corpului.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.