Setari Cookie-uri

Pretioasa si bine imbracata: Cum se poarta rochia aurie

Rochia aurie este o piesa vestimentara sofisticata potrivita doar la ocazii speciale: cocktailuri sau petreceri pretentioase. A fost dintotdeauna la moda si cu siguranta, nu va iesi prea curand din atentia designerilor vestimentari. Iata cum porti rochia aurie cu succes!

Rochia aurie este o piesa vestimentara sofisticata potrivita doar la ocazii speciale: cocktailuri sau petreceri pretentioase. A fost dintotdeauna la moda si cu siguranta nu va iesi prea curand din atentia designerilor vestimentari. In acest sezon, Emilio Pucci si Alexander McQueen propun rochii aurii brodate, imbogatite cu structuri si texturi metalice.

Pe podium, manechinele au stralucit la propriu imbracate in rochiile pretioase. Si celebritatile dornice sa fie mereu in atentia bliturilor impresioneaza cand isi etaleaza rochiile aurii la evenimente importante. Angelina Jolie, Beyonce si Jennifer Lopez aleg deseori astfel de tinute pe covorul rosu.

rochie aurie Creat cu Envy MySet

Vezi mai multe rochii aurii

Asadar, aceasta piesa vestimentara te propulseaza imediat in atentia tuturor. Daca te-ai hotarat sa o porti, iata ce reguli trebuie sa respecti pentru a starni admiratia celor din jur:

Citește și:

Poarta accesorii putine cu o rochie aurie

Rochia aurie este o bijuterie in sine, asadar nu are nevoie de foarte multe elemente concurente. Limiteaza-te la maxim doua, trei accesorii pentru vestimentatia ta. Alege o perche de cercei mici tip butoni sau perle si combina-i cu un inel sau cu o bratara fina.

Evita sa porti numai bijuterii din aur. In combinatie cu aceasta rochie s-ar potrivi si platina ori argintul. Geanta nu poate sa lipsesca; ar fi potrivit un plic metalic, in acelasi ton cu rochia sau unul intr-o nuanta nude.

La o rochie aurie, alege cu atentie incaltamintea

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.