Setari Cookie-uri

Pretioasa si bine imbracata: Cum se poarta rochia aurie

Rochia aurie este o piesa vestimentara sofisticata potrivita doar la ocazii speciale: cocktailuri sau petreceri pretentioase. A fost dintotdeauna la moda si cu siguranta, nu va iesi prea curand din atentia designerilor vestimentari. Iata cum porti rochia aurie cu succes!

Incaltamintea este foarte importanta; acest detaliu are un rol decisiv in aspectul tinutei. In functie de modelul rochiei, ai de ales intre sandale sau pantofi stiletto. Sandalele cu bretele in jurul gleznei sunt o alegere potrivita. Daca designul rochiei iti permite, poti sa optezi pentru unele negre. Culorile inchise adauga un contrast placut in tinutele metalice. In caz contrar, n-o sa dai gres cu o pereche de sandale nude, roz prafuit sau bej.

Pantofii urmeaza aceleasi reguli in asortare. In privinta cromaticii, se potrivesc si tonurile pamantii, calde. Ar trebui evitati pantofii cu tinte sau alte aplicatii stralucitoare. Trebuie stiut ca si lungimea rochiei conteaza. O rochie scurta se asorteaza mai bine cu sandale, in timp ce rochia lunga este completata perfect de pantofi.

Rochia aurie: se poarta cu sacou sau fara?

Daca trebuie sa porti ceva pe deasupra, alege un blazer diafan sau un bolero. Si un sacou elegant, drept poate fi o alegere inspirata. Indiferent de optiunea ta, orienteaza-te catre o piesa vestimentara intr-o culoare contrastanta. Urmeaza exemplul Keirei Knightley care a purtat la lansarea colectiei Chanel o rochie aurie si un sacou negru descheiat. Actrita si-a completat tinuta cu o geanta si incaltamite in aceeasi cromatica.

Un articol Cristina Craciun

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.