Comunitatea iubitoarelor de moda este tot mai dinamica. In incursiunea mea prin lumea virtuala a blogurilor cu stil, am mai gasit un site util pentru pasionatele de moda. Este vorba de Fashion in my eyes, un blog scris in limba engleza de romanca Denisa, ori Nookie, asa cum este cunoscuta in spatiul online.

De aici aflati care sunt trendurile sezonului si cum puteti sa va diversificati stilul vestimentar. Secretul consta in modul prin care sunt combinate hainele cu accesorii de efect. Nookie surprinde prin postarile ei, regasite in tinutele creative de pe strazile orasului, dar ofera ca model de inspiratie si fotografii ale celebritatilor imbracate cu bun gust.

Nu in ultimul rand, chiar stilul vestimentar al autoarei poate fi un exemplu de urmat. Tanara ofera sfaturi interesante prin vestimentatiile propuse. De asemenea, culege informatii variate pe care le impartaseste prin intermediul imaginilor ilustrative. De exemplu, aflam cum putem sa purtam blugii dar invatam si cum sa ne realizam singure accesorii homemade.

Pe langa trucurile de vestimentatie, gasim si sfaturi utile de infrumusetare. Coafura si machiajul completeaza orice tinuta cu stil, asadar blogul cuprinde o serie de informatii pretioase si pentru segmentul beauty.

Rasfoind cu interes blogul, mi-am dorit sa aflu mai multe informatii despre autoarea lui. De unde a inceput totul am aflat chiar de la Denisa, care a fost de acord sa ne raspunda la cateva intrebari.

1.Cum a luat nastere Fashion in my eyes?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: