Nu-i asa ca iti place sa vezi in privirile celor care trec pe langa tine un “wow, ce outfit tare are tipa asta?” Nu-i asa ca atunci cand arati bine te simti mult mai increzatoare in fortele proprii, iar ceilalti te percep ca pe o femeie puternica si sigura pe ea?

Noi, Zippler.ro, suntem un magazin outlet, cu preturi reale de outlet, din cadrul caruia iti poti comanda haine originale ZARA, Bershka, Pull And Bear, Hamaki-Ho, Miss Sixty, Massimo Dutti, Catbalou, Hammersmith, Stradivarius, Blumarine, Pimkie, New Look, Mexx, Grease precum si alte firme cunoscute pe plan mondial.

In cadrul magazinului online Zippler.ro gasesti peste 2000 de produse – de la tricouri, fuste pana la incaltaminte. Nu am uitat nici de baieti! Ii poti achizitiona prietenului tau haine de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi!

Indiferent de evenimentul la care esti asteptata iti garantam ca pe Zippler.ro vei gasi haine si incaltaminte pentru toate gusturile! Le poti combina pentru a realiza un outfit complet, de vis.

"Noi credem ca moda trebuie sa fie un drept si nu un lux"! Produsele Zippler pot fi livrate pe tot teritoriul Romaniei. Optiunile in ceea ce priveste modalitatea de livrare a comenzii sunt: curier rapid, Posta Romana sau ridicare direct de la sediul nostru din Focsani.

Coletul se expediaza doar dupa ce vei fi contactat telefonic de unul dintre consultantii nostri pentru verificarea adresei de livrare si confirmarea comenzii. Intra pe Zippler.ro ca sa te convingi! Avem cele mai tari haine, la preturile cele mai mici!

Contact: Zippler.ro – Angels dress from us! www.zippler.ro Telefon: 0745585364 (de Luni pana Vineri intre orele 10.00-18.00)

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: