Glitter, insertii metalice, color block, materiale atipice, eye catchy details si pantofi in stil masculin

Pentru sezonul primavara - vara 2013, noua colectie IL PASSO propune cele mai in voga piese ale momentului.

Intampina primavara in stil SCANDINAV cu noua colectie ECCO Primavara/ Vara 2014

Fie ca vorbim despre accente stralucitoare, color block, materiale atipice sau despre pantofi in stil masculin, IL PASSO provoaca iubitoarele de moda sa realizeze combinatii indraznete si sa isi completeze tinutele puternic personalizate cu pantofii si accesoriile potrivite, ce reflecta inteligent si estetic trendurile prezentate in capitalele internationale ale modei.

1. Accentele stralucitoare sunt unele dintre cele mai in voga tendinte in acest sezon, aflandu-se printre propunerile designerilor de pretutindeni. Regasite in pantofi si genti glitter sau cu insertii metalice, acestea ofera o atitudine glam oricarei tinute.

2. Color Block - Fie ca este vorba de neon sau combinatii contrastante, precum negru - verde sau negru - auriu, colectia IL PASSO primavara - vara 2013 se evidentiaza prin culori puternice si indraznete, ce scot din anonimat orice tinuta. De la pantofi cu tocuri ametitoare, la sandale chic si balerini stylish, color block-ul va scoate in evidenta orice tinuta, fie ea de zi sau de seara.

IL PASSO Men: noua colectie toamna-iarna 2013/2014
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: