Setari Cookie-uri

Blogul de moda: FabulousMuses

Te invitam in lumea fabuloasa a modei.

1. Care este povestea din spatele numelui blogului vostru?

In spatele blogului www.fabulousmuses.net sta agentia Fabulous PR&Events, Diana Enciu si Alina Tanasa. O agentie care activeaza pe zona de fashion&beauty, o agentie care a dezvoltat evenimentul Absolutely Fabulous Fashion&Vintage fair ( creat in urma cu 4 ani in ideea de a sustine tinerele talente, tinerii designeri si tinerii antreprenori), ca mai apoi sa produca primul e-zine de fashion din Romania www.absolutelyfabulous.ro, si care mai apoi a creat www.fabulousmuses.net, un blog de stil personal si lifestyle.

Blogul nostru vorbeste despre street style, fashion weeks, fashion, beauty, tips&tricks, momente si proiecte speciale din viata noastra

2. Cum descrieti stilul vestimentar al femeilor din Bucuresti in comparatie cu alte orase ale Europei?

Citește și:

Fara doar si poate femeile din Bucuresti acorda mare importanta aspectului si stilului vestimentar. Prin comparatie cu alte capitale femeile din Bucuresti sunt cu siguranta mai colorate, mai curajoase si dornice sa incerce si sa testeze noile tendinte. Uneori tind sa incarce prea mult tinutele pe care le abordeaza, insa in ultimii ani se observa o reala evolutie.

Foto: Fabulousmuses.net

3. De unde va inspirati atunci cand va creati tinutele pentru shooting?

In functie de proiectele pe care le dezvoltam si de conceptul pe care hotaram ca trebuie sa il redam in photo shooting cream un mood board la care ne raportam atunci cand ne setam tinutele. Daca photo shoot ul este realizat stradal, spontan, fara programare si presetari pur si simplu inspiratia este de moment in clipa in care alegem piesele din garderoba noastra. Nu pierdem mai mult de 5 minute ca sa pregatim o tinuta. Vine natural, spontan si rapid:)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.