Setari Cookie-uri

Blogul de moda: FabulousMuses

Te invitam in lumea fabuloasa a modei.

Expunerea pe o astfel de platforma iti creaza o deschidere pe plan international si catre colaborari cu clienti, designeri, branduri din tara si din afara tarii, insa totodata aceeasi expunere uneori creaza, cum e si normal de altfel, si reactii mai putin placute din partea celor care viziteaza site ul. Insa cum altfel sa existe evolutie si echilibru daca nu contrabalansam si cu momente mai putin roz. Sta in natura lucrurilor si ne bucuram totodata de avantajele si dezavantajele pe care le aduce expunerea pe o astfel de platforma.

8. Exista vreun trend care va inspira in acest sezon?

Combo ul ALB&NEGRU si costumele MAN LIKE.

Foto: Fabulousmuses.net

9. Care sunt piesele vestimentare care nu se vor demoda niciodata?

LITTLE BLACK DRESS, BLACK STILETTOS, Fusta de piele, camasa alba.

10. Cat de des mergeti la shopping? Preferati shoppingul clasic – plimbarea prin magazine, probarea hainelor – sau sunteti adeptele shoppingului online?

Citește și:

Mergem des la shopping pentru clientii nostri sau pentru diverse proiecte in care suntem implicate, deoarece in ultimul an am inceput sa ne ocupam de styling&personal shopping si trebuie sa facem acest lucru. Takes time bine-nteles. Uneori zeci de minute, alteori ore. In ultima vreme pentru garderoba personala achizitionam din ce in ce mai des piese de pe magazine online.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.