Setari Cookie-uri

Blogul de moda: FabulousMuses

Te invitam in lumea fabuloasa a modei.

„Nu inteleg cum unele femei ies din casa fara sa se aranjeze un pic, fie macar din politete. Nu stii niciodata cand ai intalnire cu destinul.” – spunea Coco Chanel.

Astazi va facem cunostinta cu Diana Enciu si Alina Tanasa, doua fashioniste cunoscute nu doar in Romania, ci si peste hotare. Fetele sunt extrem de pasionate de ceea ce fac si, astfel, au reusit ca intr-un timp foarte scurt sa devina cunoscute si apreciate in intreaga lume. Ele detin FabulousMuses.net, un blog de moda, frumusete, arta si tendinte.

Sursa foto interior si prima pagina: Fabulousmuses.net

Diana si Alina merg anual la Saptamana Modei de la Paris, fiind invitate de designeri precum Valentino, Elie Saab sau Vivienne Westwood.

Datorita tinutelor lor indraznete si combinatiilor neasteptate, fetele au reusit sa apara in reviste precum Vogue, Elle, Harper’s Bazaar. Pana si TheSartorialist s-a indragostit de ele!

Citește și:

De ce ne plac Diana si Alina? Pentru ca au transformat pasiunea pentru moda intr-un job profitabil, pentru ca indraznesc sa fie diferite si, cel mai important, pentru ca sunt fabuloase.

Intr-un scurt interviu acordat revistei Kudika, fetele ne-au vorbit mai mult despre pasiunea lor pentru moda, despre beneficiile de a avea un blog de fashion, dar si despre tendintele din aceasta vara:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.