Setari Cookie-uri

Tinute de zi pentru vara 2013

Sugestii de tinute confortabile pentru zi potrivite fiecarui eveniment

Tinutele de zi pot spune foarte multe despre tine. De aceea, trebuie sa ai foarte mare grija cum le alegi si in special, cum le adaptezi pentru fiecare eveniment in parte. O tinuta ingrijita este cartea de vizita a fiecarei dintre noi.

1. Tinuta de zi smart casual

O astfel de tinuta, desi nu este in totalitate formala, are un aer usor business. Prin urmare este foarte potrivita pentru o zi la birou sau pentru o intalnire oficiala in timpul zilei. De asemenea, poate fi purtata la un interviu sau pentru un eveniment in cursul dupa-amiezii.

Piesa centrala de la care a fost conceputa tinuta este rochia de satin extensibil gri. Are o croiala clasica, eleganta si un decupaj subtil la baza gatului. Linia evazata pune in valoare silueta si ascunde micile imperfectiuni. Se inchide foarte discret cu un fermoar lateral.

Produsul este disponibil pe 3Suisses.ro la pretul de 227 lei.

Citește și:

Pantofii sunt foarte comozi si au un toc mediu, conceput astfel incat sa ofere sustinere piciorului si sa ii puna in valoare linia. Sunt ideali pentru birou dar si pentru zilele in care trebuie sa strabati orasul.

Produsul este disponibil pe Lady-Shoes.ro la pretul de 69 lei.

Plicul de zi completeaza perfect aceasta tinuta. Are un design special in trei culori iar una dintre nuante este “imprumutata” de la rochie. Produsul este disponibil pe MelimeloParis.ro la pretul de 99, 99 lei.

Bratara a fost aleasa in asemenea maniera incat sa sparga monotonia cromatica a tinutei si sa dea acea tenta “casual”. Bijuteriile statement raman in trend si in aceasta vara.

Produsul este disponibil pe The Bag Shop.ro la pretul de 49 lei.

Cerceii sunt alesi astfel incat sa echilibreze efectul puternc al bratarii si sa nu atraga atentia asupra lor mai mult decat este necesar. Pot fi inlocuiti cu succes de o pereche in alta nuanta, pastrand insa forma si dimensiunea.

Citește și:

Produsul este disponibil pe MeliMeloParis.ro la pretul de 24, 99 lei/set 3 perechi.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.