Setari Cookie-uri

Tinute de zi pentru vara 2013

Sugestii de tinute confortabile pentru zi potrivite fiecarui eveniment

3. Tinuta de zi pentru evenimente in aer liber

O tinuta de concert sau orice alt eveniment in aer liber presupune haine lejere, care sa nu iti incomodeze miscarile, ceea ce nu inseamna ca trebuie sa renunti la stil in favoarea confortului. Prin urmare, daca in timpul unei dupa-amieze participi la o astfel de manifestare in aer liber, iata care este tinuta ideala pentru tine.

Camasa alba in forma de A cu un guler gingas si o fundita neagra care atrage atentia asupra detaliilor. Produsul este disponibil pe Moja.ro la pretul de 177 lei.

Fusta bleu este confectionata din bumbac 100% si are talie inalta. La poale se observa un motiv circular cusut manual cu fir negru care vine in completarea funditei negre de pe camasa.
Fusta este disponibila de asemenea pe Moja.ro la pretul de 319 lei.

Incaltamintea este extrem de importanta atunci cand urmeaza sa petreci cateva ore in picioare. De aceea,ai nevoie de o pereche de balerini comozi. Cei decupati intr-o nuanta de gri petrol iti ofera tot confortul de care ai nevoie si vor scoate in evidenta culoarea fustei.

Citește și:

Balerinii sunt disponibil pe Mini Prix.ro la pretul de 89 lei.

Geanta completeaza tinuta si poate fi purtata foarte practic pe diagonala, stil postas. Are o dimensiune medie si iti va permite sa iti iei cu tine toate accesoriile de care ai nevoie, fara sa iti incomodeze miscarile de dans.
Produsul este disponibil pe La Femme.ro la pretul de 95 lei

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.