Setari Cookie-uri

Tendintele toamna iarna 2013-2014: Accentul pe detalii

Recomandari Dior, Chanel, si Armani pentru sezonul rece

Garderoba de toamna/iarna pentru acest sezon primeste influente din toate partile lumii. In timp ce unii designer au mizat pe hainele cu inspiratie arhitecturala, altele au ales combinatii interesante de texturi pe care le-au completat cu accente metalice, broderii diafane si paiete.

Senzualitatea este caracteristica generala a tuturor celor 3 case de moda insa dincolo de ea se vede femeie puternica, independenta si autocapacitata.

Femeia anului 2013 nu mai cere nimic. Isi folosete puterea pentru a lua ce i se cuvine fara sa aiba nevoie de permisiunea cuiva iar acest lucru se vede in atitudinea ei.

Modelele selectate vorbesc despre o femeie activa, bine pregatita din punct de vedere profesional careia nu ii este teama sa isi asume riscuri. Cu toate acestea, nu isi pierde feminitatea care straluceste din detalii si accesorii.

Citește și:

Machiajul adoptat este foarte lejer si natural. Accentul cade cu predilectie pe buze, care sunt puse in evidenta cu nuante mai putin conventionale. Brunul, negrul, auriul, tonurile de gri sunt culorile de baza, sparte prin detalii in culori tari sau cu elemente metalice.

Rosul nu lipseste nici el dintre nuantele vedeta ale sezonului insa este folosit in mod special pentru tinutele spectaculoase de seara.

Dior – Reinventarea griului

Despre gri se spune ca este o culoare impersonala, care arata distanta si indiferenta. Dior a reinterpretat insa nuantele reci si le-a spart cu pete de culoare in accesorii sau printuri.

foto Guliver/Splash News

Poti opta pentru o rochie gri din bumbac, cu o croiala usor suprapusa (pret 270 lei, 3Suisses.ro). Accentul cade pe printul discret si pe jocul de volume.

Completeaza tinuta cu o pereche de ciorapi mati si pantofi intr-o culoare galbena (pret 119 lei, T!naR.ro).

Citește și:

Dior a mers in acest sezon pe jachetele groase, cu umeri supradimensionati, usor sculpturali.
De la Moja.ro, poti achizitiona bluza neagra cu maneci sculpturale si talie cambrata (pret 205 lei). Sistem de inchidere este pe baza de fermoar ascuns montat la spate.

Tinuta are nevoie de o pata de culoare albastra. Cu siguranta nu gresesti daca accesorizezi bluza cu o pereche de manusi albastre. Poti merge insa si pe varianta unui plic de zi dotat cu lant lung (pret 69, 99lei) si o esarfa din matase (pret 59, 99 lei) care va atrage atentia asupra fetei tale.Ambele produs sunt disponibile pe MeliMeloParis.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.