Setari Cookie-uri

Tendintele toamna iarna 2013-2014: Accentul pe detalii

Recomandari Dior, Chanel, si Armani pentru sezonul rece

Chanel - Croiala spectaculoasa

Karl Lagerfeld s-a ridicat si anul acesta la inaltimea asteptarilor, atat din partea criticilor cat si a fashionistelor. Cele mai multe dintre tinute sunt confectionate din materiale pretioase si fluide, structurate insa in croieli impozante si elegante.

Asa cum s-a vazut si la Dior, griul este in centrul atentiei in aceasta toamna, folosit atat pentru hainele de zi cat si pentru rochii spectaculoase de seara.

Insa ceea ce evidentiaza colecti toamna-iarna Chanel este o reinterpretare inspirata a banalelor carouri. Lagerfeld le-a inserat strategic in acest sezon si le-a uitilizat fie ca accente in combinatie cu sobrietatea negrului, fie ca tinute de sine statatoare.

Piesele vedeta ale colectiei sunt rochiile au talia cazuta si aluri impunatoare.


foto Guliver/Splash News

Little black dress este o tinuta emblematica pentru Chanel. Tu o poti purta in felul tau si ai posibilitatea sa te joci cu texturile diferite. Rochia neagra de la 3Suisses.ro (pret 132 lei) are o placa de dantela pe partea din fata aplicata pe banda de suede.

Citește și:

Daca iti plac si tie carourile pe atat de mult cat le adoram noi, atunci opteaza pentru un blazer calduros si in tendinte de la bonprix.ro, pret 119, 90 lei.

O alta optiune pentru rochia neagra clasica este creatia Edita Lupea, Walking on broken glass (pret 779, 9 lei, elefant.ro). Are aplicate diverse modele geometrice pe toata partea de sus si este crapata pe coapsa.

Ultima propunere, dar nu si cea de pe urma, cu siguranta, este o rochie de seara spectaculoasa (Moja.ro, pret 1980 lei). Aceasta este realizata din matase naturala "crepe de chine", dantela chantilly Jean Bracq si tulle Marco Lagattolla. Are spatele gol si fermoar ascuns montat pe spate.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.