Setari Cookie-uri

Hunger Games: 3 tinute inspirate din filmul toamnei 2013

Rochii de seara spectaculoase, jachete de piele si cizme chic desprinse din Jocurile Foamei

Hunger Games: Catching Fire (Jocurile Foamei: Sfidarea) este a doua parte din trilogia de succes scrisa de Suzanne Collins. Intr-un viitor postapocaliptic, Statele Unite ale Americii au disparut si s-au transformat in Panem, un taram de cosmar impartit in 12 districte diferite.

In fiecare an, ca pedeapsa pentru o veche rebeliune, este organizata o batalie pe viata si pe moarte intre locuitorii din zonele tarii. Astfel, fiecare regiune este obligata sa trimita doua tributuri umane trase la sorti care sunt obligate sa lupte in Jocurile Foamei. Desi nu poate exista decat un singur invingator, Katniss si Peeta reusesc sa pacaleasca sistemul si castiga impreuna, pozand intr-un cuplu.

In Catching Fire, ei sunt obligati sa se intoarca din nou in arena pentru a lupta impotriva castigatorilor din editiile mai vechi ale Jocurilor. Situatia scapa de sub control iar planurile presedintelui Snow sunt date peste cap de Katniss care ajunge incet un simbol al rebeliunii si al sperantei intr-o lume mai buna.

Citește și:

Productia beneficiaza de costume spectaculoase, o parte dintre ele sub semnatura Alexander McQueen si a lui Tex Saverio. Am ales pentru tine 3 tinute reprezentative. Doua dintre ele sunt purtate de Katniss iar cea de-a treia a imbracat-o pe Effie, insotioarea tributurilor umane.

1. Jacheta de piele si cizme

Prima tinuta este inspirata din hainele pe care Katniss le imbraca pentru a face fata cerintelor fizice din cadrul Jocurilor. Hainele alese trebuie sa fie comode si sa permita libertate de miscare. Piesele pe care ti le prezentam sunt ideale pentru o tinuta de zi, atunci cand vrei sa iesi in oras cu prietenii.

Top peplum,Zega Store.ro, pret 119 lei

Pantaloni cu dunga pe picior, T!naR.ro, pret 209 lei

Jacheta din imitatie de piele, Bon Prix.ro, pret 149, 9 lei

Cizme captusite cu blana artificiala, Fshoes.ro, pret 129 lei

foto captura YouTube

Citește și:

Citeste pe Kudika.ro

Tinute feminine inspirate din filme celebre

10 rochii celebre care au facut istorie

Moulin Rouge: Tinute inspirate din viata de cabaret

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.