Foto + Video: O fusta neagra, trei tinute diferite: office, casual si cocktail

Foto + Video: O fusta neagra, trei tinute diferite: office, casual si cocktail

Carmen Negoita prezinta modalitatea prin care, folosind doar o fusta neagra, simpla, si un top negru, poti avea trei tinute diferite tip office, casual si cocktail.

Pentru tinuta casual, Carmen Negoita recomanda ca fusta neagra sa fie completata de o camasa cadrilata, in mare voga in acest sezon. Camasa poate fi introdusa in fusta in partea din fata si lasata libera in partea din spate. Tinuta casual poate fi acesorizata cu pantofi Oxford rosii ce fac balansul perfect intre masculin si feminin, optim pentru acest tip de tinuta, si o geanta tip messenger, practica si perfecta.

Printru orele petrecute la birou, tinuta office trebuie sa respecte o croiala mai rigida pentru a da o nota de seriozitate. In acest sens, rochia neagra si topul negru sunt completate de o jacheta cambrata, cu lunii simple, si accesorizata cu botine cu toc mediu, esarfa si geanta.

Pentru o tinuta de seara tip cocktail, Carmen Negoita a eliminat trei elemente din tinuta office, mai exact sacoul, esarfa si botinele, si le-a inlocuit cu pantofi rosii cu platoforma, care alungesc silueta si o geanta plic colorata ce vine in completarea liniei cromatice.

Pentru a exemplifica si mai bine sfaturile stilistice, Carmen Negoita a inregistrat un tutorial video:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri