Chiar daca pare o gaselnita contemporana, moda se schimba de cand vremea. Drept dovada, despre curente si preferinte in acest domeniu au scris multi autori consacrati, de la Balzac pana la Tolstoi. Am pregatit pentru voi o colectie de sfaturi sau citate amuzante despre capriciile vestimentare de peste timp.

15 cărți pentru copii care te învață lecții de viață prețioase


„Fleacuri frivole, pe cat par, hainele au o functie mult mai importanta decat sa ne tina de cald. Acestea schimba perspectiva noastra a lumii, precum si perspectiva lumii asupra noastra” – Virginia Woolf, Orlando

„Sunt sigur ca nu au observat nimic altceva in afara de tine. Ar trebui sa porti flacari mai des, spune el. Te prind foarte bine” – Suzanne Collins, Jocurile Foamei.

femeie glam

foto shutterstock femeie glam

„Intotdeauna iti va fi usor sa fii bun daca hainele tale sunt la moda” – L.M Montgomery, Anne de la Green Gables.


„Era prima data de cand lucram aici cand nu am primit o privire dezgustata sau macar un comentariu sarcastic si a fost nevoie doar de o echipa a fortelor speciale din New York formata din editori de moda, o armata de stilisti si make-up artisti din Paris plus o colectie impresionanta cu cele mai elegante si scumpe haine din lume” – Lauren Weisberg, Diavolul se imbraca de la Prada.


„Imi place sa imi tin banii acolo unde ii pot vedea...pe rafturile sifonierului meu” – Candace Bushnell, Totul despre sex

20 de cărți pentru copii pe care trebuie să le citești ca adult
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: