Kudika
31 Martie 2014

Cele mai frumoase citate despre moda si stil din carti

Chiar daca pare o gaselnita contemporana, moda se schimba de cand vremea. Drept dovada, despre curente si preferinte in acest domeniu au scris multi autori consacrati, de la Balzac pana la Tolstoi. Am pregatit pentru voi o colectie de sfaturi sau citate amuzante despre capriciile vestimentare de peste timp.

Eșarfa stil Pashmina - piesă de rezistentă în acest sezon: iată cum o porți!

„Fleacuri frivole, pe cat par, hainele au o functie mult mai importanta decat sa ne tina de cald. Acestea schimba perspectiva noastra a lumii, precum si perspectiva lumii asupra noastra” – Virginia Woolf, Orlando

„Sunt sigur ca nu au observat nimic altceva in afara de tine. Ar trebui sa porti flacari mai des, spune el. Te prind foarte bine” – Suzanne Collins, Jocurile Foamei.

femeie glam

foto shutterstock femeie glam

„Intotdeauna iti va fi usor sa fii bun daca hainele tale sunt la moda” – L.M Montgomery, Anne de la Green Gables.


„Era prima data de cand lucram aici cand nu am primit o privire dezgustata sau macar un comentariu sarcastic si a fost nevoie doar de o echipa a fortelor speciale din New York formata din editori de moda, o armata de stilisti si make-up artisti din Paris plus o colectie impresionanta cu cele mai elegante si scumpe haine din lume” – Lauren Weisberg, Diavolul se imbraca de la Prada.


„Imi place sa imi tin banii acolo unde ii pot vedea...pe rafturile sifonierului meu” – Candace Bushnell, Totul despre sex

Stilul școlăresc de inspirație preppy: descoperă ce piese să combini

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: