Setari Cookie-uri

15 + 1 sfaturi despre moda din literatura

Cele mai frumoase citate despre moda si stil din carti

Barbatii sunt ca gentile. Vei avea alaturi intotdeauna acel barbat cu care te simti cel mai bine si pe care il simpatizezi. Aceasta este geanta pe care o porti peste tot. Apoi ai geanta superba cu care vrei sa te vada toata lumea dar de regula este un nemernic sau costa foarte mult. In cele din urma, ai alte genti care iti plac foarte mult dar cu care nu vrei sa fii vazuta” – Laured Conrad, Sugar and Spice.


„Ioana d’Arc avea stil. Iisus avea stil” – Charles Bukowski, Portions from a wine-stained notebook.


„Oricine poate avea o buna dispozitie atunci cand este bine imbracat. Asta nu-i mare scofala” – Charles Dickens, Martin Chuzzlewit.


„Descopera intai cine esti, abia apoi imbraca-te corespunzator” – Epictetus, Discursurile lui Epictetus.

Citește și:


„Mojicul isi acopera goliciunea, bogatul se impopotoneaza iar barbatul elegant se imbraca” - Honore de Balzac, Treatise on elegant living.


„Seara trecuta purta mult prea mult ruj si prea putine haine. Acesta este intotdeauna un semn de disperare la femei” – Oscar Wilde

„- Ce iti doresti?, intreaba Sophronia aproape de exasperare
- Eu? Vreau ca ciorapii si bretelele sa fie din nou la moda. Imi e dor sa vad gambele unui barbat!” – Gail Carriger, Reverente si conspiratii


„Rochia ta este foarte potrivita, atat pentru ocazie cat si pentru tine, iar asta inseamna ca ai o rochie banala si neinteresanta. Poti sa o porti pentru fiecare eveniment al acestui sezon si nimeni nu va remarca acest lucru” – Anne Perry, Piata Belgrave.

„El nu are niciodata o parere, poarta pur si simplu ceea ce se intampla sa fie la moda” – Lev Tolstoi, Razboi si Pace

Citește și:

„Banii nu se demodeaza niciodata” – Elfriede Jelinek, Pianista

„Vanatoarea de demoni si moda, spuse Clary. Nu m-as fi gandit niciodata ca au ceva in comun. – Cassandra Clare, Orasul Oaselor.

foto prima pagina shutterstock femeie cu ochelari

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.