comunicat de presa

• Livrari gratuite daca se opteaza pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara • Articolele pot fi returnate gratuit, indiferent de optiunea de livrare • Toate produsele sunt oferite online la acelasi pret ca in magazinele fizice Zara

Site-ul Zara, www.zara.com/ro, le va oferi clientilor online aceeasi gama completa de produse pentru femei, barbati si copii, ca cea aflata in magazinele fizice.

Site-ul www.zara.com/ro este conceput pentru a oferi o experienta de cumparare extrem de usor de accesat si pentru a le permite fanilor modei sa isi efectueze cumparaturile de pe oricare dintre browser-ele disponibile in tarile in care Zara are magazine online. Articolele oferite online au aceleasi preturi ca cele aflate in magazinele fizice Zara, iar clientii pot opta pentru livrarea la domiciliu sau ridicarea comenzilor de la un magazin la alegerea lor.

De asemenea, clientii site-ului www.zara.com/ro din Romania pot apela linia gratuita a serviciului Relatii cu clientii sau contacta prin email biroul Suport clienti pentru a rezolva orice nelamurire sau problema legata de comenzile lor.

Preturile articolelor vestimentare sunt identice online si in magazinele fizice, iar comenzile se impacheteaza in ambalaje ecologice proiectate in mod special pentru a mentine produsele cumparate intr-o stare optima pana la livrare.

Optiuni de livrare

Livrarea va fi gratuita in cazul in care clientul opteaza pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara, durata expedierii fiind de la 4 la 6 zile lucratoare. Vor fi disponibile si alte doua modalitati de livrare:

- Standard (19,00 Lei.): 3-5 zile lucratoare - Expres (49,00 Lei.): 2-3 zile lucratoare

Platile vor putea fi efectuate cu cardurile bancare Visa si MasterCard.

Schimbari si returnari

Politica de schimbari si returnari este identica cu cea oferita in magazinele fizice: in termen de o luna, articolele nedorite vor putea fi ridicate de la domiciliu sau returnate la magazinele Zara. In orice caz, returnarea nu are niciun cost pentru client. Usor de accesat

Site-ul www.zara.com/ro a fost conceput pentru a face cumpararea online cat mai usoara posibil pentru clienti. Operatia de cautare a articolelor vestimentare a fost consolidata cu diverse optiuni de filtrare (in functie de caracteristicile articolelor, culoare, marime, pret etc.). De asemenea, clientii pot gasi articole specifice cu ajutorul numarului de referinta, descrierii articolului, categoriei etc.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: