Setari Cookie-uri

Cele 5 perechi de incaltaminte care nu trebuie sa iti lipseasca

Aceste perechi de incaltaminte te vor scoate din orice incurcatura si te vor ajuta sa construiesti tinute spectaculoase.

Cu siguranta ai mai multe perechi de incaltaminte in garderoba si asta pentru ca te-ai uitat la Sex and The City si ai vrut o colectie la fel de impresionanta ca cea a lui Carrie, sau pentru ca pantofii iti fac zilele mai frumoase.

Cu siguranta pantofii cu toc ar trebui sa fie preferatii nostri pentru ca nimic nu se compara cu eleganta oferita de o pereche de pantofi inalti insa pentru o femeie care urmareste trendurile trebuie sa stie ca urmatoarele perechi de incaltaminte sunt un must.

Balerini

Balerini disponibili pe site-ul DePurtat.ro - pret: 39 lei

Balerinii sunt de cele mai multe ori alegerea perfecta pentru o zi in care avem de colindat orasul, o zi in care vrem sa adotam o tinuta casual sau smart casual. Varietatea modelelor si a culorilor satisface toate gusturile, pana si pe cele mai pretentioase dintre ele.

Balerinii sunt incaltamintea poate cea mai comoda si la indemana oricui. Reusesti sa construiesti o tinuta simpla si de efect cu o pereche de balerini, o pereche de jeansi si un tricou.

Citește și:

Pantofi stiletto negri

Pantofi disponibili pe site-ul TinaR.ro - pret: 149 lei

Platformele palesc in lumina puternica a reflectoarelor, iar noua vedeta a podiumurilor sunt pantofii stiletto cu toc inalt si confortabil. Asorteaza-i la tinute elegante si foarte elegante, la tinute casual si la tinute office. Se poarta in orice combinatie vestimentara si te vor scoate din multe incurcaturi.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.