Setari Cookie-uri

Cele 5 perechi de incaltaminte care nu trebuie sa iti lipseasca

Aceste perechi de incaltaminte te vor scoate din orice incurcatura si te vor ajuta sa construiesti tinute spectaculoase.

Ghetute negre cu catarame

Ghete disponibile pe site-ul MyCloset.ro - pret: 445 lei

Nu mai este vremea lor acum, dar trebuie sa le ai in garderoba pentru momentele potrivite. Acest tip de ghetute negre cu catarame in zona gleznelor se potrivesc de minune cu jeansii boyfriend sau cu cei clasici. O tinuta all denim accesorizata cu acest gen de ghetute, cu o geanta neagra cu tinte reprezinta o tinta demna de un star rock.

Sandale minimaliste

Sandale disponibile pe site-ul TinaR.ro - pret: 39 lei

Vine vara si este cel mai bun moment sa ne achizitionam o pereche de sandale minimaliste sau orice model de sandale ne place. Acest model este insa cel mai bine cotat in viziunea marilor designer despre care stim bine ca nu sunt de accord cu incaltamintea fara toc si cu greu o accepta. Cu o pereche de jenasi scurti, un maiou lejer si o geanta supradimensionata ai o tinuta perfecta de iesit in oras.

Citește și:

Tenisi albi

Tenisi disponibili pe site-ul B-Mall.ro - pret: 478 lei

Pentru zilele in care nu vrem sa iesim din zona de confort si preferam sa ne relaxam putem adopta o tinuta sport careia sa ii asortam acesti tenisi albi mai confortabili decat orice alta incaltaminte. Sunt perfecti intr-o zi de weekend la o plimbare in parc.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.