Setari Cookie-uri

Ce sa porti la prima intalnire pentru a-l cuceri definitiv

Prima intalnire cu tipul dragut care te-a fermecat este un moment de o incarcatura emotionala uriasa, dar este si un moment numai bun pentru a scoate asii din maneca si a-l da pe spate

De felul in care decurge prima intalnire depinde viitorul relatiei voastre, asadar trebuie sa fii atenta la toate detaliile care ar putea sa-i influenteze in mod pozitiv impresia despre tine.

Ceea ce alegi sa porti la prima intalnire este un criteriu esential pentru imaginea ta si dezvaluie o multime de lucruri despre tine. Iata sugestiile noastre de tinute pentru prima intalnire. Adapteaza-le stilului tau personal si deja te poti gandi la outfitul pe care il vei purta la cea de-a doua intalnire, pentru ca il vei cuceri iremediabil.

Foto interior si prima pagina: balerini comozi, Shutterstock

Balerini comozi pentru plimbari romantice

Daca pentru prima intalnire ti-a propus o plimbare prin parc, ai nevoie neaparat de o incaltaminte comoda, eventual cu talpa joasa. Iti imaginezi, probabil, ca nu ai putea face o impresie buna, plimbandu-te pe aleile din parc pe tocuri de 15 cm. Balerinii din piele naturala sunt o alegere grozava, mai ales daca optezi pentru o nuanta feminina, cum este coraiul, si un finisaj lucios.

Citește și:

Asorteaza balerinii intr-o tinuta formata din fusta scurta si camasa casual din denim, fa-ti cateva bucle lejere si esti pregatita sa-i cuceresti privirea pentru totdeauna.

Skinny jeans cu botine decupate, pentru o intalnire la cafenea

Iti place sa recunosti sau nu, aspectul fizic este cel mai important la prima intalnire. Inainte sa stie cum gandesti, partenerul iti admira chipul, coafura, vestimentatia, postura, mimica, adica tot ce tine de partea exterioara.

Nu trebuie neaparat sa pui pe tine cea mai stramta rochie sau cea mai decoltata bluza ca sa-i atragi atentia si sa-l determini sa-ti ceara o a doua intalnire (de fapt nici nu este recomandat sa porti asa ceva la primele intalniri publice). Daca te-a invitat la cafenea, la un suc, la pizza sau la cinema, este suficient sa porti o pereche de skinny jeans cu un pulover monocromatic si o pereche de botine decupate.

Citește și:

O astfel de tinuta, desi pare simpla, poate fi de ajuns pentru ca partenerul tau sa-si faca o impresie buna despre tine, sa fie curios ce se afla dincolo de haine. Avand in vedere ca outfitul este destul de minimalist, poti crea un punct de interes cu ajutorul unor botine din piele naturala, decupate si cu toc inalt.

Foto: pantofi stiletto, Shutterstock

Outfit neutru cu pantofi neon stiletto

Daca ti-a dat o prima intalnire din scurt si nu ai timp sa-ti pregatesti cine stie ce tinuta cu care sa-l impresionezi, mizeaza pe accesorii. La o tinuta neutra poti asorta o pereche de pantofi neon cu toc stiletto, a caror nuanta sparge monotonia cromatica si iti revitalizeaza lookul. In magazinul Komodos.ro gasesti pantofi stiletto foarte sexy si versatili disponibili pe orice nuanta. Trebuie doar sa te hotarasti care se potriveste cel mai bine garderobei tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.