Setari Cookie-uri

Ce sa porti la prima intalnire pentru a-l cuceri definitiv

Prima intalnire cu tipul dragut care te-a fermecat este un moment de o incarcatura emotionala uriasa, dar este si un moment numai bun pentru a scoate asii din maneca si a-l da pe spate

Top stralucitor si pantofi cu platforme, pentru o intalnire in club

Daca vrei sa-l cuceresti definitiv, chiar de la prima intalnire, ai nevoie de doua elemente esentiale: paiete si platforme, cu atat mai mult cu cat first date-ul are loc intr-un club, la o petrecere sau la o cina intr-un restaurant elegant. Pantofii din piele naturala cu platforma te inalta, iti subtiaza si alungesc picioarele si iti confera acel look sexy si atragator care il cucereste pe loc. Paietele, prin stralucirea lor infinita, iti pun in valoare partea de sus a corpului, astfel ca vei obtine un echilibru vizual optim.

Top casual si botine cu tinte, pentru o intalnire prelungita

La prima intalnire, trebuie sa fii pregatita pentru orice. Poate dupa ce luati cina mergeti sa va distrati in club sau la un concert. Outfitul tau trebuie sa fie versatil in orice situatie, asa ca te sfatuim sa porti un top casual, cu jeansi, sacou cambrat si botine cu tinte. O astfel de tinuta nu este deloc banala, deoarece spargi monotonia cu acele botine din piele naturala absolut seducatoare. Ce barbat ar putea sa le reziste?

Citește și:

Salopeta scurta cu pantofi lacuiti, pentru o intalnire de neuitat

La prima intalnire, este bine sa fii sexy, insa trebuie sa ai grija de acea limita dintre sexy si vulgar. Poarta o salopeta scurta sau o rochie scurta, cu o pereche de pantofi lacuiti si obtii un outfit cu care il vei cuceri definitiv. Pantofii din piele naturala iti alungesc elegant picioarele si iti confera un look actual, sofisticat.

Foto: pantofi lacuiti, Shutterstock

Daca nu ti-ai cumparat pantofii pentru prima intalnire, intra acum pe Komodos.ro si comanda-ti modelul preferat. Fiecare model este disponibil pe orice culoare si orice tip de piele (piele lacuita, piele intoarsa sau piele naturala box) si poate fi executat pe orice marime cuprinsa intre 34 si 40 (inclusiv jumatati de marime).

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.