Tot ce trebuie sa ai in vedere este bluza cu care o asortezi. Evita sa porti o fusta mini in combinatie cu un top cu decolteu sau cu spatele gol, pentru ca uneori prea putin este prea mult, iar o femeie trebuie sa pastreze o doza de mister.

Fusta scurta la locul de munca? De ce nu?!

De acum nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei fi interpretata gresit daca vii la locul de munca imbracata intr-o fusta mini. Asorteaz-o cu o bluza fara decolteu si o pereche de sandale cu toc nu foarte inalt si vei obtine o tinuta cat se poate de serioasa, eleganta si profi!

Fusta mini: 69.90 lei Top cu dantela: 64.90 Sandale cu toc: 319.90 lei

Fusta mini pentru un spirit tanar

Atentie! Aceasta tinuta este recomandata adolescentelor! Poart-o doar daca esti o fire sportiva si jucausa si mergi in parc sau la un concert in aer liber cu prietenii!

Fusta scurta light denim: 98 lei Bluza pe umeri: 25.35 USD Pantofi sport: 115 lei

Be a bad girl!

Asorteaza un tricou oversized cu mesaj la o fusta mini mulata si obtii un look lejer pe care il poti transforma rapid intr-unul de iesit seara in oras daca ii adaugi o pereche fina de sandale cu toc.

Fusta mini mulata: 14.08 USD Tricou oversized: 69.99 lei Sandale cu toc: 119 lei

All Black Outfit

Un vers zicea asa: "Arata-le la toti ce poti si atunci cand nu ii mai suporti, ridica-te mai sus ca toti". Asta este fix atitudinea pe care trebuie sa o ai daca alegi sa porti combinatia din imagine!

Fusta mini de piele: 54.93 USD Body pe gat: 19.72 USD Sandale cu strasuri: 49.29 USD

Culori pastel pentru o tinuta eleganta

Cand vrei sa porti negru din cap pana in picioare, tine minte ca o pata de culoare o sa iti influenteze in bine starea de spirit. Iti vei pastra eleganta chiar si cu o fusta cu imprimeu etnic.

Fusta mini cu imprimeu: 84.50 USD Top cu dantela: 109.99 lei Sandale cu toc subtire: 109 lei


Acum vara poate sa vina! Un look care contine fusta mini este cel mai potrivit pentru zilele toride care ne asteapta!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: