Din fericire, in 2016, desi se anunta a fi o vara extrem de calduroasa, putem purta haine negre fara sa ne facem prea multe griji ca am putea muri de cald.

Atata timp cat se poarta topurile scurte, blugii rupti si fustele cu crapatura, merita sa ne completam garderoba cu multe articole si accesorii vestimentare negre de vara.

All black la club

Cu negru nu dai niciodata gres, mai ales cand vine vorba de o iesire in club. Elegant, misterios, provocator, puternic... negrul reuseste sa scoata in fata partea "rea" a oricarei femei.

Fusta midi cu crapatura: 30.98 USD Top scurt: 25.35 USD Sandale cu toc: 119 ron

Sexy, casual, confortabil - all black

Fii stapana pe situatie cu aceasta tinuta all black care te va scoate din anonimat. O poti purta cu incredere la o plimbare, dar si seara in club.

Bluza lunga: 74.90 lei Palarie: 28.17 USD Pantaloni scurti: 32.39 USD

Celebra rochie negra

Nu trebuie sa astepti un eveniment special pentru a purta celebra rochie neagra. Poart-o si in zilele obisnuite cu o pereche de sandalute joase si o geanta din piele.

Rochie neagra: 109.99 lei Geanta din piele: 39.44 USD Sandale negre: 28.17 USD

Dirty look

Daca iti plac blugii la fel de tare cat iti place negrul, atunci combina-le fara stres si poarta-le chiar si in zilele toride!

Blugi taiati la genunchi: 184.99 lei Bluza neagra: 32.90 lei Geanta de piele: 139.99 lei


"Negrul nu este trist. Culori tari ma deprima. Sunt atat de... goale. Negrul e poetic. Cum iti imaginezi un poet? Intr-o jacheta galbena? Probabil ca nu." – Ann Demeulemeester

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: