Am ales fusta midi alba, fiind tipul meu preferat de fusta, pe care am asortat-o astfel incat sa pot merge cu ea atat la birou, cat si la o intalnire romantica sau la o plimbare prin mall. Pentru mine, fusta midi este articolul care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei, indiferent de stilul pe care il prefera.

Casual outfit

Outfit-ul in care m-as simti intotdeauna bine este, fara indoiala, cel care are in componenta o pereche de tenisi. Fusta midi alba, maioul din material fin si tenisii albi ma ajuta sa ma simt o femeie sexy si eleganta.

Fusta midi: 204.99 lei Maiou: 74.99 lei Tenisi: 199.90 lei

Office outfit

Pentru o intalnire importanta in interes de munca aleg sa asortez rochia midi cu o camasa si o pereche de sandale cu toc. Stiu sigur ca o sa ma fac placuta si o sa am succes grantat.

Fusta midi: 204.99 lei Camasa: 104.99 lei Sandale: 109 lei

Going out

Intotdeauna mi-am dorit un body pe care sa il pot asorta cu o fusta sau o pereche de pantaloni, fara ca cineva sa isi dea seama ca este un body. Acum am gasit combinatia perfecta, care ma face sa ma simt o printesa in mediul urban.

Fusta midi: 204.99 lei Body: 149.99 lei Pantofi: 109 lei


Tu de cate ori ai apelat la acest "truc" pentru a purta fusta sau perechea preferata de pantaloni cat mai des si cu orice ocazie?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: