Cu fiecare sezon ce trece, garderoba are nevoie de imbunatatiri. Dar asta presupune mereu noi si noi investitii. Si nu doar de bani, cat si de timp. Asa ca, nu e de mirare ca poate fi o experienta stresanta sa mergi la cumparaturi. Deci, sa trecem sa treaba! Nu degeaba am cautat pentru tine cele mai chic tinute COMPLETE sub 299 lei! Si nu degeaba ne-am gandit ce ponturi sa-ti dam legat de cel mai cool shopping!

Stabileste-ti un buget clar si mai ales, stabileste pe ce vrei sa dai mai multi bani si unde sa cauti in sectiunea de sales. Stabileste de ce articole vestimentare ai nevoie: fie un stil in care sa te incadrezi – Boho, elegant, feminin, androgin – fie ai nevoie de noi outfit-uri casual, de seara sau office. Si-acum, sa-mpacam pe toata lumea, ti-am pregatit cinci tinute diferite – una de purtat la job, una de purtat de zi cu zi, una sport, pe care sa o porti la sala de fitness sau la antrenament, un mix de seara sau de cocktail si o tinuta de ocazie. Toate la bugete mici de tot, sub 299 lei! EXTRA PONT: incearca, de-a lungul timpului, sa investesti in articole must-have de calitate – o rochie neagra, o pereche de pantofi stiletto, o geanta de mana, un colier-statement, o jacheta din piele, o camasa alba, un sacou elegant, o fusta conica – chiar daca preturile sunt mai mari, le vei putea purta pe termen lung!

1. Office/Business Look – alege o bluza sau o camasa basic, o fusta midi, o esarfa pe care sa o innozi cu funda la gat, o pereche de pantofi cu toc si o geanta de mana – le poti gasi sub 299 lei!

Camasa, - 59,90 lei Fusta office - 36,80 lei Pantofi toc office - 79,90 lei Geanta de mana - 92 lei Esarfa - 29,99 lei

2. Casual – exista ceva mai “de zi cu zi” ca jeansii? Ce zici de o pereche de jeans boyfriend, cu un pulover oversized, o pereche de boots si o geanta de umar?

Jeans - 76 lei Pulover - 83,99 lei Boots - 89,90 lei Geanta - 47,99 lei

3. Sport – atunci cand pornesti antrenamentul, adu-ti aminte ca ai nevoie de materiale de calitate. Asa ca, fii cu ochii-n patru dupa Outlet-uri si discount-uri! Ai nevoie de pantofi sport cu talpa buna, o pereche de colanti si un maiou. Nimic mai mult, doar calitate si modele gandite special pentru un workout profesionist.

Colanti sport - 59,99 lei Maiou - 79,99 lei Incaltari - 109,90 lei

4. Daca urmeaza vreo petrecere la birou, un cocktail la vreun eveniment sau chiar o petrecere cu “fetele” in club, n-ai nevoie de prea multe, pe langa o atitudine sexy: o rochie neagra, o pereche de pumps, un clutch si o pereche de cercei atragatori.

Rochie - 56 lei Pumps 109,90 lei Geanta - 99 lei Cercei - 27,90 lei

5. Si da, poti gasi o tinuta de ocazie – nunta, botez, cununie – sub 299 lei! O rochita eleganta de seara, o pereche de sandale si o geanta-plic e tot ce ai nevoie si nu trebuie sa stie nimeni ca tu ai gasit cele mai bune preturi!

Rochie - 92 lei Geanta plic - 89,99 lei Sandale 74,90 lei

foto prima pagina: Tatiana Gekman, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: