Setari Cookie-uri

5 ținute complete pentru petrecerea de Crăciun de la birou

Fii business-chic la X-mas Party de la birou! Alege-ți ținuta preferată pentru petrecerea de Crăciun de aici! Uite cum să te îmbraci dacă faci petrecere la birou, fie că locația e acolo, în clădirea office, fie că se organizează într-un club / bar sau la restaurant.

Sarbatorile – un prilej de a te odihni, de a iti reincarca bateriile, de a iti revedea prietenii, de a petrece timp cu familia. Dar si un prilej de a-ti etala cele mai frumoase tinute de Craciun! Cu atat mai mult cand vine vorba de petrecerea de Craciun la birou.

Nu ne intelege gresit, nu promovam nicicum munca peste program, dar stii probabil ca mult nu mai este pana la petrecerea oferita de firma/companie dinaintea Craciunului. Fie ca acest eveniment se intampla intr-un club, fie la o cabana la munte, sau pur si simplu la birou, este esential sa fii impecabila. Eleganta este cuvantul cheie.

Apoi, desigur, trebuie sa respecti eticheta – sunt totusi colegii tai de birou – si bineinteles, trebuie sa te simti bine. Asadar, iata 5 tinute complete elegante, potrivite si confortabile pentru un X-mas Office Party memorabil. Cel putin in ceea ce priveste tinuta ta:

Citește și:

👗 Ținuta cu rochie office pentru petrecerea de Crăciun

👗 Rochie de petrecere sau de club în ținuta de Crăciun

👗

👗

👗

Ținuta cu rochie office pentru petrecerea de Crăciun

Daca esti o tipa clasica, te sfatuim sa alegi tinuta cu rochie office cu extra kick, inclusiv la petrecerea de Craciun.

Se ia una bucata rochie business tres chic, se accesorizeaza pretios – o bijuterie impunatoare, o pereche de sandale cu toc ametitor si un clutch metalic si esti ladylike, fara a face discrepanta prea mare intre cine esti tu de zi cu zi si cine esti tu la ocazii speciale.

Vezi rochie eleganta Propuneri de coliere statement aici

Mai multe sugestii de sandale cu toc Clutch-uri bijuterie propuse de noi

Rochie de petrecere sau de club în ținuta de Crăciun

2. Daca, dimpotriva, esti o femeie indrazneata si vrei sa le arati colegilor ca esti mai mult decat o profesionista – o adevarata fashionista! – atunci alege “teren minat” – o rochie de petrecere sau de club, cu pumps nude, un accesoriu de efect pe cap si un plic cu franjuri sau alte aplicatii catwalk-style (pene, de ce nu?)

Citește și:

rochie neagră cu dantelă pentru petrecerea de Crăciun

Vezi rochii negre cu dantela Pantofi stiletto nude AICI

Accesoriu - 107 lei

Clutch - 1207 lei

Rochia neagra, clasica, acea little black dress nelipsita din garderoba nostra, ai spune ca nu poate fi potrivita neaparat ca rochie de club, dar cand vine vorba de petrecerea de Craciun e perfecta. Mai ales ca se potriveste cu atat de multe alte culori neutre. Cum ar fi pantofi cu toc stiletto nude.

Bineinteles ca atunci cand vine vorba si de accesorizarea unei tinute cu rochie neagra, posibilitatile sunt multiple: fie optezi pentru varianta pe care ti-am propus-o si noi, cu accesorii negre (clutch negru si accesoriu de cap cu pene negre), fie optezi pentru bijuterii mai colorate sau n contarst.

3. Daca vrei sa fii “one of the guys” sau vrei prin tinuta ta sa-I amintesti sefului tau ca ai nevoie de o marire de salariu, alege o tinuta androgina. Pantaloni eleganti, camasa inchisa pana la gat, un papion si in loc de sacou, o vesta cu paiete sau alta textura lucioasa si o pereche de botine decupate pot fi un mix sexy dar business.

Citește și:

Pantaloni negri - 169,99 lei

Camasa - 449 lei fashion days

Papion - 83 lei mycloset

Botine - 129 lei

Jacheta -169 lei

4. Daca esti genul “Christmassy” care abia asteapta sa poarte diadema cu coarne de ren si pulover cu om de zapada, alege o singura piesa de acest stil – sa zicem un pulover cu motive de iarna – si completeaza cu o fusta tip tutu si boots, cizme lungi sau bocanci, dupa preferinte.

Pulover - 12,67 euro

Fusta - 239,99 lei

Cizme - 189 lei

5. Daca vrei sa fii eleganta si sofisticata, iti recomandam o tinuta cocktail-style: o fusta conica bine croita, cu lungime midi, o bluza cu jabou sau volane asimetrice, o pereche de stiletto intr-o culoare tare, un colier-statement si o geanta-plic si gata! Aparitia WOW e definita!

Fusta - 329,99 lei

Bluza - 249 lei

Pantofi - 469,90 lei

Colier - 199,99 lei

Plic - 399 lei

Citește și:

foto prima pagina: Sidarta, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.