Astazi am ales sa iti prezentam stilul de inspiratie androgina in doua feluri, ambele tres-chic. Si ambele potrivite pentru stilul business, sau daca vrei, ambele perfect de purtat la birou. Astazi am cautat in magazinele online, articole vestimentare in linii masculine, dar la poli opusi: un outfit androgin si un altul, desi barbatesc, extrem de feminin. Alege-ti preferatul:

1. Daca alegi sa fii Bossy Lady la birou, poarta pantaloni la dunga (poti alege un model cadrilat, englezesc), blazer, camasa cu guler inchis pana la gat, o vesta tricotata, un ceas-statement – o bijuterie “manly” - si ghete de inspiratie masculina – cele ce amintesc de pantofii Oxford, de exemplu.

Strecoara un accesoriu feminin – un colier-choker dantelat, ce se intrezareste pe sub gulerul camasii sau o esarfa drapata sub forma de funda, la gat. Alege un plic colorat.

Pantaloni: 449,99 lei; Camasa: 349,90 lei; Sacou: 899 lei; Vesta: 399,99 lei;

Botine: 549,90 lei; Colier: 19,99 lei; Ceas: 399,90 lei; Esarfa: 399,90 lei

2. Daca esti feminina prin definitie, dar iti place sa cochetezi cu detaliile androgine, atunci alege sa porti sacoul cu o rochie de tip-sarafan – look-ul de scolarita e foarte la moda! Adauga o cravata sau un papion colorat ori cu imprimeu.

Alege botine cu tocul gros, un accesoriu de par interesant si o geanta tip servieta, iar mixul tau preppy in stil usor masculin este gata! Poti insera in acest outfit si o brosa la gat sau cercei.

Rochie: 180 lei; Sacou: 179,99 lei; Papion: 83 lei; Ghete: 799 lei

Bentita: 14,99 lei; Geanta: 1429 lei; Brosa: 39,99 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: