Ai observat insa ca nu am spus “feminin versus masculin etc.” tocmai pentru ca stilurile antitetice celui feminin sunt prezente nu pentru a-l elimina, sau pentru a-I face concurenta, ci tocmai pentru a-l accentua. Si ce e mai feminin, suav, cuminte si romantic precum o rochie? Si ce e mai army, masculin si punk decat o pereche de bocanci?

Ei bine, ti-am pregatit trei mixuri sexy in care rochia feminina este scoasa in evidenta tocmai de bocancii military, punk, indrazneti. Asa cum le-am vazut in prezentarile de moda ale acestui sezon, iata cum sa combini rochia (si mai ales ce rochie!) cu bocancii in aceasta iarna:

1. Bocancii cu platforme groase, inalti pe gamba arata minunat cu rochiile de catifea (de preferinta midi) cu esarfe inflorate, cu tenta retro si paltoane stranse pe talie.

Rochie: 150 lei; Ghete inalte: 239,99 lei; Palton: 1390 lei; Esarfa: 26,90 lei

2. Daca adori cowboy-boots, afla ca bocancii si ghetele de inspiratie Western s-au alaturat rochiilor cu printuri cu floricele, jachetelor din piele intoarsa, intr-un amestec de Prairie Cowgirl si retro din anii ’70.

Ghete: 429,99 lei; Rochie cu imprimeu: 89 lei; Trenci: 394,99 lei

3. Bocancii military, grei, eventual cu catarame puternice pot fi purtati alaturi de rochii flu-flu, din materiale diafane, subtiri, fluide, si eventual cu pliseuri.

Alaturi de rochiile plisate si bocancii army-style, stau jacheta aviator (tip cojoc e si mai bine!), gentile mari de mana si cerceii-statement.

Rochie: 230,99 lei; Ghete: 699,90 lei; Jacheta: 239 lei; Cercei: 159,90 lei

Ce zici, te crezi in stare sa iei lumea cu asalt… feminin?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: