Setari Cookie-uri

Tricoul alb - tinuta surprinzatoare in care T-shirtul basic e piesa de rezistenta

Albul sta la loc de cinste in sezonul… alb! Hmm, cu siguranta designerii nu s-au gandit la asta cand ai trasat o iarna dominata de tonuri neutre si mai ales de non-culorile negru si alb. Albul este cu adevarat una dintre vedetele acestei ierni.

Camasa alba, clean-cut, cu pieptar plisat sau fara, cu linii clasice, inchisa pana sus pe gat, bluza cu guler-tunica sau dimpotriva cu gulerul impozant, de tip jabou sunt piese care pot salva orice tinuta din banalitate sau din impas.

Rochia-camasa alba, cu elemente de croi spectaculoase – volane, drapaje, decupaje, insertii – este must-have al iernii.

Dar te gandeai ca T-shirt-ul alb, basic, simplul tricou alb este piesa-cheia a sezonului rece 2017?

Ei bine, una dintre cele mai indraznete tendinte, si una dintre cele mai surprizantoare de altfel, include tricoul de baza, alb. Si mai mult, T-shirt-ul basic alb sta alaturi de rochia tip neglije, furou, fluida, neagra, pretioasa, eventual satinata!

Dries Van Noten, Chanel, Wanda Nylon au propus T-shirt-ul impreuna cu rochia de seara neagra. Cu siguranta, tricoul alb poate completa in continuare jeansii boyfriend, bocancii si geaca din piele, leggings si cardiganele XXL, dar in aceasta iarna ai ocazia sa experimentezi tinuta cu atitudine: T-shirt + rochie de seara = love!

Citește și:

Poti purta acest mix lejer, confortabil, cu atitudine si nu in ultimul rand sexy, alaturi de o pereche de cizme lungi, peste genunchi (intr-un ton indraznet, precum rosu sau ton in ton, negre) un sal sau o haina din blana si un accesoriu-statement auriu.

Tendinte moda femei iarna 2017

Rochie: 109,90 lei; Cizme: 139 lei; Bratara: 109 lei; Palton: 799 lei; Tricou: 59,99 lei

Ce zici? Indraznesti sa combini tricoul alb, ultra-casual cu rochia de seara si cizmele over-knee sexy?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.