Pentru ca da, draga mea, texturile transparente nu mai sunt prezente doar in lenjeria intima si la rochiile de seara ori in tinutele de ocazie. Dantela, voalul, tulle-ul, impreuna cu decupajele sexy pot aparea (cu suuces) si in camasile business ori office, si in bluzele smart-casual, si in topurile sporty-chic, si la pantaloni, jeans, helanci, tricotaje, ba chiar si la accesorii si bijuterii. Iata cum:

1. Camasa cu insertii din dantela spune ca esti o tipa business-chic. Esti pusa pe treaba dar esti si feminina. Esti sefa la birou si sefa tendintelor.

Camasa - 319,20 lei

2. Bluza cu voal sau din voal poate fi purtata la birou sau la o intalnire de afaceri, alaturi de pantaloni la dunga si blazer cu guler si rever.

Camasa: 82,99 lei

3. Rochia cu insertii din voal pe ici, pe colo poate deveni piesa centrala a unei tinute casual, cu tenta punk-rock-grunge, alaturi de bocanci si jacheta din piele.

Rochie: 179,90 lei

4. Fusta din tulle tip tutu poate fi casual cu cizme sau bocanci dar poate fi si sport, impreuna cu un sweater si ghete masculine.

Fusta: 199,99 lei

5. Mergi la un cocktail sau la o intalnire? Ce e mai frumos decat o rochie din (sau cu dantela ori voal)?

Alege un ton departe de clasicul negru, pentru a te indeparta de impresia sexy de underwear lace.

Rochie din dantela: 119 lei

6. Sa nu uitam de transparentele la tinutele de ocazie – rochia din dantela ramane piesa de rezistenta si este o idee minunata pentru seara de Craciun sau pentru noaptea de Revelion.

Rochie neagra: 339 lei

7. O fusta cu voal sau tulle, alaturi de un T-shirt sau un top poate fi perfecta pentru o noapte in club.

Fusta neagra: 175 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: