Setari Cookie-uri

Rochia midi - 3 tinute - casual, office, de ocazie

Cumparaturile – motiv de fericire pentru femeile ce fac din shopping o adevarata metoda terapeutica si motiv de ingrijorare pentru partenerii de viata, care uneori fac mici atacuri de panica in fata dressingului ce depoziteaza muuulte perechi de pantofi si multe piese vestimentare.

Dar shoppingul poate fi inteligent. Tocmai pentru a demonstra fashionistelor si domnilor care le insotesc (dragi cititoare, va rugam sa prezentati acest material atunci cand replica lui va fi “Cum? Inca o rochie?”) ca exista modalitati de a te innoi sau de a-ti cumpara ceva frumos si destept, fara sa exista extrase de cont kilometrice ori portofele goale, am cautat astazi rochia midi perfecta.

(P.S. pentru ca toate propunerile sunt alese din magazine online, nu e necesar sa ai insotitor la cabina de proba!)

Rochie midi neagra

Rochie: 254,99 lei

Am cautat rochia midi versatila ce poate fi adaptata cu usurinta in tinutele de zi cu zi. Fie ca e vorba de combinatii smart-casual, cand o porti la o intalnire (cu el sau cu fetele), la film, la o plimbare, fie ca o asortezi la piese si accesorii office, pentru un business-style imprecabil la birou, fie ca o combini cu incaltaminte, genti si bijuterii pretioase, elegante, intr-o tinuta de party, cocktail sofisticat, de seara sau de ocazie.

Citește și:

1. Casual – poarta rochia midi impreuna cu bocanci sau ghete de inspiratie androgina. Asorteaza-i o geanta mica, de umar. Completeaza look-ul cu o geaca Aviator, un fular supradimensionat, drapat la gat si pe umeri. Alege o caciula si dresuri groase, mate. O singura bijuterie – un colier masiv, ce se intrezareste pe sub sal, fiind lasat la vedere cand scapi de layerele calduroase – este suficienta.

Outfit cu rochie midi

Botine: 249,90 lei; Cojoc: 459 lei; Fular: 124,99 lei;

Caciula: 199,90 lei; Ciorapi: 11,90 lei; Colier: 185 lei

2. La job – Combina aceasta rochie cu o camasa alba pe dedesubt – ea se va vedea doar la guler si la mansete. Alege pe deasupra un palton clasic, poate tip redingota. Adauga botine cu toc gros si o geanta de mana business, clean-cut, aporoape minimal. Poarta palarie groasa iar drept bijuterie, alege un ceas si o bratara in prelungirea mansetelor.

Citește și:

Outfit cu rochie midi

Camasa: 81,24 lei; Palton: 409 lei; Ghete: 708 lei; Geanta: 599 lei

Palarie: 79,99 lei; Ceas: 179,55 lei; Bratara: 135 lei

3. La un eveniment special – rochia midi devine pretioasa daca este purtata cu o capa sau haina din blana, daca pantofii (stiletto sau pumps, ori kitten heel) sunt fini, eleganti. Daca porti un clutch-bijuterie, o pereche de cercei ce atrag atentia si cateva inele la aceeasi mana.

Outfit cu rochie midi

Jacheta: 1999 lei; Pantofi: 109 lei; Geanta: 159,99 lei

Inel: 544 lei; Inel: 253 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.