Sunt stilate, sunt avangardiste, sunt initiatoare de trenduri, sunt vazute, imitate, aplaudate si criticate de o lume intreaga: da, tot vedetele. Insa se poate oare caracteriza si exemplifica un look tipic de vedeta? Raspuns: Categoric! Asa cum skinny jeans au ajuns la rangul de uniforma stradala, asa si vedetele (desi numeroase, de multe feluri, tipuri si forme) au si ele lista lor comuna de Must-Haves. Pentru un look de vedeta ca la carte, se recomanda:

Vei fi vrajita de show-ul Victoria's Secret 2016
10. Tricoul cu mesaj – Atunci cand esti permanent pozat si filmat ca vrei, ca nu vrei, ca mai apoi sa fii difuzat pe Internet, raspandit pe bloguri si publicat in mii de reviste, esti, practic, un panou publicitar ambulant. Mai mult, esti un panou publicitar ambulant extrem de vizualizat si tu esti cel care decide ce merita sa fie asezat pe panou. Noul trend de vedeta? Topurile cu mesaje personalizate, gen “Imi iubesc viata roz” sau “Iubesc pantofii, gentile si baietii” (cine altcineva decat Paris Hilton?) sau “Fetele adevarate consuma carne” (Jessica Simpson) si tricourile cu mesaje deloc prietenoase destinate paparazzilor care le fotografiaza non-stop, dupa exemplul Kim Kardashian (pentru poza, click aici) sau Eva Longoria (pentru poza, click aici). Mai recent, vedetele au purtat intens tricouri cu mesaje sau imagini care promoveaza optiunile lor politice, functionand ca adevarati promoteri electorali (pentru poze, click aici).

9. Fularul XXL - Iarna, vara, primavara – anotimpul e irelevant atunci cand tii mortis sa iti pastrezi si sa iti exemplifici stilul personal. Fularul masiv si incolacit in jurul gatului nu mai e un accesoriu dedicat exclusiv iernurilor friguroase in care ne ingheata nasul, ci se poarta si in zilele toride – iar in cazul vedetelor, fularul (din lana, stofa, crosetat, brodat, cu sau fara franjuri, dupa plac) este asortat si la slapi tip “flip-flops”, la tricouri cu maneca scurta, la sort sau la rochite vaporoase de vara, pentru un rezultat boem si relaxat. Initiatoarea trendului? Jessica Alba – pentru poze, click aici!

Super-Sexy: Victoria's Secret - 15 costume de baie pentru vara 2014
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: