Setari Cookie-uri

Top 10 Must Haves de Vedeta

Sunt stilate, sunt avangardiste, sunt initiatoare de trenduri, sunt vazute, imitate, aplaudate si criticate de o lume intreaga: da, tot vedetele. Insa se poate oare caracteriza si exemplifica un look tipic de vedeta? Raspuns: Categoric! Asa cum skinny jeans au ajuns la rangul de uniforma stradala, asa si vedetele (desi numeroase, de multe feluri, tipuri si forme) au si ele lista lor comuna de Must-Haves. Pentru un look de vedeta ca la carte, se recomanda:

3. Geanta de lux – De multe ori, vedetele isi completeaza tinuta lady-like, boho chic sau urban casual cu o poseta care valoreaza… cat o masina (nu, nu de jucarie). Cele mai pretentioase genti care sunt etalate la bratul vedetelor? Pe locul intai se claseaza gentile Hermes (care se regasesc in multiple exemplare si in toate culorile curcubeului in garderoba Victoriei Beckham – pentru poze, click aici), in timp ce locul doi le revine gentilor Chanel - pentru poze, click aici.

2. Ochelarii gigantici de soare - Se poarta ziua, se poarta noaptea, se poarta la tinute casual si la tinute demne de copertile revistelor de moda, la orice stil vestimentar, la orice coafura, la orice eveniment – ce altceva decat ochelarii de soare? Mai exact, ochelarii gigantici de soare. Multi ironizeaza vedetele care se afiseaza cu acest accesoriu in cluburi, in zilele intunencate sau in toiul noptii, incluzand “trendul” in categoria “fite de vedeta”. Insa, de multe ori, ochelarii de soare – care trebuie sa fie obligatoriu mari, rotunzi, de tip “bondar” – au, pe langa rolul pur estetic, si scopul de a apara vedetele de zecile de blitzuri care le agaseaza ochii. Pentru poze, click aici.

1. Diamantele - Cand Hollywoodul incepea sa infloreasca in anii 1920, siragurile lungi de perle, asortate la parul scurt si perfect buclat erau cele care defineau look-ul unei actrite – insa acum (de fapt, de cateva decenii incoace), finutele bijuterii din perle au fost inlocuite de diamante – si nu orice fel de diamante, ci cat mai scumpe, cat mai voluminoase si cat mai imposibil de… ignorat. Fie ca sunt expuse sub forma inelelor (de multe ori temporare) de logodna (pentru galerie, click aici), fie ca sunt etalate pe covorul rosu, unde impodobesc decolteuri, urechi sau incheieturi, verdictul e evident: diamantele, asa numitele “bling bling” sunt prietene foarte bune cu vedetele. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.