Setari Cookie-uri

Top 10 Must Haves de Vedeta

Sunt stilate, sunt avangardiste, sunt initiatoare de trenduri, sunt vazute, imitate, aplaudate si criticate de o lume intreaga: da, tot vedetele. Insa se poate oare caracteriza si exemplifica un look tipic de vedeta? Raspuns: Categoric! Asa cum skinny jeans au ajuns la rangul de uniforma stradala, asa si vedetele (desi numeroase, de multe feluri, tipuri si forme) au si ele lista lor comuna de Must-Haves. Pentru un look de vedeta ca la carte, se recomanda:

8. Trenciul - In epoca de aur a Hollywoodului, haina de blana era nelipsita de pe covorul rosu, completand perfect rochiile stralucitoare ale actritelor. Dupa multi ani si dupa multe scandaluri initiate de PETA (organizatia de protectie a animalelor), vedetele au inceput sa spuna “Nu, mersi!” blanurilor naturale si sa spuna “Da!”… trenciului clasic. La evenimente, la cumparaturi, la show-uri de televiziune, la intalniri si la premiere, trenciul este purtat de vedete atat peste tinute casual, cat si peste rochii fabuloase de seara, intregind un look sic si sofisticat. Pentru poze, click aici.

7. Lotiunea autobronzanta – Fostele lui Marilyn Manson, ultra-palidele Dita von Teese si Evan Rachel Wood sunt, categoric, exceptii la Hollywood (pentru poze, click aici). Pentru ca nimic nu se potriveste mai bine cu parul auriu (de altfel majoritar) decat un ten de culoarea caramelului, vedetele se prezinta mai mereu bronzate. Insa cum soarele si solarul dauneaza chipului care trebuie mentinut neted, fara riduri, majoritatea starletelor apeleaza la lotiunea autobronzanta – iar dupa aplicarea meticuloasa a acesteia (sau dupa vizita zilnica la saloanele de specialitate), vedetele isi completeaza look-ul maroniu (sau portocaliu, in cazurile nefericite) cu lotiuni de corp sclipicioase sau lucioase. Exemple de urmarit? “Ingerasii” de la Victoria’s Secret – pentru poze, click aici. Exemplu de evitat? Lindsay Lohan, care vrea sa isi sfideze tenul alb si pistruiat, insa rezultatul este… patat si cu regiuni omise – pentru poza click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.