Setari Cookie-uri

Top 10 Must Haves de Vedeta

Sunt stilate, sunt avangardiste, sunt initiatoare de trenduri, sunt vazute, imitate, aplaudate si criticate de o lume intreaga: da, tot vedetele. Insa se poate oare caracteriza si exemplifica un look tipic de vedeta? Raspuns: Categoric! Asa cum skinny jeans au ajuns la rangul de uniforma stradala, asa si vedetele (desi numeroase, de multe feluri, tipuri si forme) au si ele lista lor comuna de Must-Haves. Pentru un look de vedeta ca la carte, se recomanda:

6. Cafeaua Starbucks - Nu e un accesoriu la propriu, insa e cu siguranta un element nu doar nutritiv, ci si… estetic. De fapt, paharul de plastic sau de carton Starbucks cu cafea (probabil fara zahar si cu lapte degresat, judecand dupa consumatoare) este intalnit atat de des, incat parca face parte din look-ul sic al vedetelor. Cine sunt initiatoarele acestui trend? Nicole Richie si Mary-Kate Olsen, care au reusit sa fie fotografiate de zeci (daca nu de sute) de ori in timp ce se plimbau prin oras sorbind din celebra cafea. Pentru galeria de poze, click aici.

5. Rochia neagra sau little black dress - de fapt, aceasta “micuta” rochie neagra (care cateodata e de-a dreptul lunga, umflata, paietata, luxoasa, pompoasa si spectaculoasa) se regaseste pe lista “Must-Have” a oricarei femei, nu doar a celor care rezidentiaza la Hollywood. Nu exista actrita sau artista care sa nu se fi prezentat macar o data intr-o rochie neagra, negrul fiind o culoare imbatabila la categoriile “Cum sa pari mai supla” si “Cum sa asortezi pantofii turcuaz sau plicul ticlam care nu merg cu nimic altceva”. Pentru ultimele aparitii ale vedetelor precum Lindsay Lohan, Liv Tyler, Kate Beckinsale sau Winona Ryder in rochite negre, click aici.

4. Pantofii Louboutin - Acum cativa ani, fashionista Carrie din Sex and the City a fost inspirata sa pomeneasca numele “Manolo Blahnik” intr-unul din episoade – la foarte scurt timp, acelasi nume era pe buzele si pe… picioarele multor vedete si devoratoare de moda din intreaga lume, propulsand brandul in mod neasteptat. Acum, insa, locul pantofilor Blahnik a fost cedat celor cu talpa ispititor de rosie: pantofii Christian Louboutin (pentru poze, click aici). Peep-toe, cu platforma, cu toc cui, cu varf rotunjit, ascutit sa chiar patrat, nu conteaza atata vreme cat talpa si interiorul tocului sunt sunt in perfecta concordanta cu manichiura, cu rujul de inspiratie Marilyn Monroe si cu… covorul rosu pe care pasesc. Chiar si micuta Suri Cruise are o pereche facuta la comanda!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.