Setari Cookie-uri

Politia vestimentara: stilul la bani marunti

Cat de greu ne e uneori sa ne gasim stilul vestimentar potrivit, imbinarea aceea perfecta intre ce ne vine bine si ce se poarta! Ei bine, am o veste buna: de-acum vom avea doi stilisti cu renume international care sa ne dea ponturi in materie de alegeri dificile – intrebarea “ce-mi sta bine?” isi va gasi in sfarsit un raspuns de la doi dintre expertii din domeniul modei. Serialul “Politia vestimentara” (titlu original: “What Not to Wear”) este difuzat in luna octombrie, pe Discovery Travel& Living, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 22.00 si in reluare in ziua urmatoare de la 17:50. Probabil ca v-ati facut o idee despre genul emisiunii, dar, ca sa va edificati apropo de exigenta si competenta prezentatorilor “politisti”, Discovery si Kudika va prezinta un interviu cu ei, realizat prin telefon de reporteri din diferite tari, inclusiv Ioanina de la Kudika, din partea Romaniei. Reporterii au avut fiecare ocazia sa le puna cateva intrebari prezentatorilor, iar, din conference call-ul care a durat o ora, v-am spicuit cele mai interesante puncte de discutie.

Reporter: Cum se poate face tranzitia de la sala de sedinte la sala de dans, in doi timpi si trei miscari?

Clinton: Accesorii si pantofi. Asa vei arata traznet la sedinta – si poti chiar sa incerci o culoare metalizata pe timpul zilei, cat timp la birou pui un taior deasupra, si o pereche de pantofi bej sau maronii. Tot ce trebuie sa faci e sa iei la tine niste pantofi mai de efect, poate ceva sclipicios sau ceva aramiu, sau niste sandale. Ca sa fie look-ul complet, doar dai jos jacheta, adaugi niste lantisoare sau cercei si esti gata de party.

Reporter: Oricui se uita la emisiunea voastra ii este evident ca sunteti constienti de legatura dintre modul in care o femeie se imbraca si imaginea ei despre sine si despre corpul ei. Si mereu spuneti lucrurilor pe nume.

Stacy: Da, asa e.

Reporter: Asa ca ma intrebam cine e “politistul bun” si cine e “politistul rau” in ecuatia asta... sau poate “politistul rau” si “politistul si mai rau”?

Stacy: Imi place sa cred ca eu si Clinton suntem niste oameni versatili, ca avem caractere multi-fatetate, si ca, in loc sa fim ori una, ori alta, suntem amandoi ambele. Cand unul dintre noi e obosit, celalalt incearca sa-i dea o mana de ajutor. Cand lucram cu o persoana, lucram cu psihicul ei, pe care il abordam impreuna intr-un mod pozitiv, dar si fara-nconjur. Acestea fiind zise, nu cred ca vreunul dintre noi e intotdeauna “politistul rau” sau “politistul bun”.

Clinton: Nici eu nu cred asta, cred in schimb ca de multe ori femeile sunt mai dispuse sa auda comentarii critice de la un barbat, fara sa le perceapa ca un atac la persoana, cum ar percepe aceleasi comentarii venind de la o femeie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.