Setari Cookie-uri

Putin efort pentru o piele mai ferma, cu NIVEA si Sarah Maxwell

Pentru a scapa de kilogramele in plus si pentru a avea o piele mai ferma si mai frumoasa este nevoie de putin efort, dar si de un stil de viata sanatos.

Comunicat de presa

Te invitam sa accesezi NIVEA Fitness Club, www.nivea.ro/NIVEAFitnessClub, un site cu programe individuale de fitness concepute de Sarah Maxwell, sfaturi de nutritie si sfaturi pentru ingrijirea pielii. Pentru a scapa de kilogramele in plus si pentru a avea o piele mai ferma si mai frumoasa este nevoie de putin efort, dar si de un stil de viata sanatos. Tocmai de aceea, NIVEA vine in ajutorul tau cu un plan de fitness si sfaturi de nutritie pentru o silueta de vis. In timp ce produsele de ingrijire NIVEA actioneaza din exterior, la nivelul pielii, exercitiile fizice si dieta actioneaza din interior pentru un efect indelungat si sustinut.

Produsele NIVEA pentru o piele mai ferma, fara celulita

Lotiunea de corp pentru fermitate NIVEA Q10 Plus, cu formula cu coenzima Q10 proprie pielii si rezerva speciala de energie penetreaza in profunzime straturile superioare ale pielii pentru a stimula productia de energie proprie pielii. Pielea devine vizibil mai ferma si mai neteda dupa aproximativ doua saptamani.(pret 18,74 lei).

Gelul-crema anticelulitic NIVEA Good-Bye Cellulite reprezinta combinatia unica dintre cele doua ingrediente active L-Carnitina si extractul natural de Lotus reduce vizibil celulita si previne aparitia ei. Cu o textura usoara si cu un miros placut, gelul-crema Good-Bye Cellulite este usor de aplicat, fara a mai necesita masaj masaj suplimentar si se absoarbe rapid in piele. (pret 38,59 lei).

Serul anticelulitic cu efect in 10 Zile NIVEA Good-Bye Cellulite 10 DAYS indeparteaza celulita in doar 10 zile. Datorita combinatiei de L-Carnitina si extract de lotus, serul actioneaza de doua ori mai intens si mai eficient, fara a mai necesita masaj. Are un miros placut si se absoarbe rapid in piele.(pret 54,04).

Acceseaza NIVEA Fitness Club

Sarah Maxwell, expert in fitness si ambasador NIVEA, dar si sotie si mama a doi copiii, a elaborat o serie de exercitii pe care femeile le pot face in fiecare zi, in timp ce isi fac si treburile zilnice: in timp ce dau cu aspiratorul, cand vin acasa cu sacosele de la cumparaturi, atunci cand stau in fata televizorului sau cand se joaca cu copiii. Nu vorbim de exercitii fizice epuizante sau de diete stricte, ci de exercitii simple care pot fi inserate in rutina zilnica. Ai nevoie doar de putina motivatie. Tocmai de aceea, NIVEA a pus bazele clubului 10 Million Fitness Club,
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.