Setari Cookie-uri

Putin efort pentru o piele mai ferma, cu NIVEA si Sarah Maxwell

Pentru a scapa de kilogramele in plus si pentru a avea o piele mai ferma si mai frumoasa este nevoie de putin efort, dar si de un stil de viata sanatos.

Sfaturi pentru nutritie
• Mananca inainte de a merge la cumparaturi. Te va ajuta sa eviti tentatiile
• Intocmeste lista de cumparaturi inainte de a merge la supermarket, pentru a nu fi luata de valul promotiilor
• Nu sari peste micul dejun. Acesta te ajuta sa ai un metabolism mai rapid

Exercitii pe care le poti face acasa
• Spalatul ferestrelor sau stersul prafului sunt doua metode prin care poti sa lucrezi partea superioara a corpului. Intinde-te cat de mult poti cand faci aceste activitati pentru a arde cat mai multe calorii.
• Danseaza prin casa. Pune-ti muzica preferata si lasa-te in voia simturilor: canta, danseaza, sari.
• Urca si coboara scarile. Acest tip de exercitiu iti va imbunatati conditia fizica si iti va tonifia partea inferioara a corpului. Poti incerca sa urci cate doua trepte, dar trebuie sa ai si o postura corecta.

Exercitii pe care le poti face la serviciu
• Stai pe scaun cu spatele drept. Poti lucra acest exercitiu cu o sticla cu apa. Tine coatele pe langa corp si mainile intinse, ridica sticla pana la nivelul pieptului, apoi intinde din nou mainile pe langa corp. Poti repeta exercitiul de 12-16 ori si poti face 2-3 seturi de exercitii. De asemenea, poti sa cresti greutatea treptat, punand mai multa apa in sticla.
• Intr-o mica pauza in birou, stai in picioare, cu spatele drept si mainile in sold si ridica-te pe varfuri. Poti repeta acest exercitiu de 20-30 de ori.
• Poti face exercitii cu mingea. In timp ce stai pe scaun cu spatele drept, tine o minge intre palme, la nivelul pieptului si apasa pe minge, avind grija sa nu ridici umerii. Acest exercitiu este bun pentru tonifierea sanilor.

Peste 10 milioane de femei din intreaga lume cumpara in fiecare an produse pentru ingrijirea corpului NIVEA Q10plus. Femeile din Europa, Asia, America de Sud si Statele Unite au incredere in expertiza brandului NIVEA si in produsele de ingrijire pentru o piele mai frumoasa si mai ferma. Iar acum, cu planul de pregatire online, silueta de vis poate deveni realitate.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.