Setari Cookie-uri

Fructul polinezian Noni - un miracol al naturii

Denumita in cultura indiana Fructul Vietii sau Fructul Zeilor, planta Noni a atras atentia lumii prin compozitia incredibil de bogata in substante biologic-active a fructelor si frunzelor sale.

Noni imbunatateste sistemul imunitar prin substantele sale care cresc capacitatea celulelor albe sangvine de a distruge celule canceroase. O alta constantare medicala demna de mentionat este aceea ca Noni inhiba formarea vaselor de sange care hranesc tesuturile tumorale (proces numit neo-angiogeneza), avand o capacitate sinergica de crestere a actiunii citostaticelor si a interferonului.

Cercetarile americanilor desfasurate in ultimii 20 de ani pe un esantion de peste 20 000 de consumatori de Noni indica o regresie in procent de 70% a bolilor canceroase, reducerea cu 60% a riscului de atac cerebral, reglarea problemelor digestive si respiratorii grave, imbunatatirea starii psihice, reducerea stresului si cresterea imunitatii.

Adevaratul suc de Noni trebuie sa fie in concetratie de 100%

Pe piata exista o multime de producatori de suc Noni, doar ca putin lume stie sa faca diferenta intre un produs de calitate si un produs de masa. Celelalte produse de pe piata au in componenta doar extract de Noni sau pulbere si nu sunt 100% naturale, pentru ca mai au in componenta apa sau agenti de ingrosare. Pentru ca tratamentul pentru fertilitate sa nu cunoasca efecte adverse, sucul administrat trebuie sa fie 100% natural.

Sucul de Noni de la Zuccari contine o substanta cu adevarat pretioasa: xeronina. Xeronina este foarte importanta deoarece permite celor 3 miliarde de celule care compun corpul nostru sa se regenereze. Fiinta umana are nevoie de xeronina pentru ca celulele sale sa isi pastreze sanatatea, iar cantitatea de xeronina din fructele Noni este de 800 de ori superioara celei prezente in ananasul comercializat in mod obisnuit.

Sucul de Noni
produs de Zuccari este singurul produs de pe piata 100% natural, NEPASTEURIZAT, organic, fara adaosuri si conservanti.

Se recomanda administrarea a cate 25 ml dimineata si seara, preferabil pe stomacul gol. Noni poate fi luat ca atare sau poate fi diluat in apa sau in sucul de fructe preferat. Dupa deschidere pastrati flaconul in frigider si consumati tot continutul in 20 de zile. Prezenta depunerilor garanteaza caracterul natural al produsului. Agitati inainte de folosire.

Pretul unei sticlute este de 220 lei si se gaseste in reteaua www.euronet.org.ro sau in farmaciile Dona, Plafar si Catena.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.