Setari Cookie-uri

Trei tehnologii pentru o ingrijire la superlativ pentru sezonul estival

Un corp bine ingrijit si o piele neteda sunt doua dintre cele mai de pret accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din look-ul niciunei femei, mai ales in plin sezon estival.

Comunicat de Presa

Specialistii Silhouette iti ofera cele mai eficiente solutii de remodelare corporala pentru o silueta bine pregatita de vara.

O piele cu aspect ferm este cea mai potrivita tinuta pentru zilele pline de soare care ne asteapta. Tehnologiile recomandate de specialistii Silhouette combina tehnicile de remodelare corporala de ultima generatie cu tratamente corporale revolutionare, bazate pe imbinarea produselor cosmetice cu cele mai performante aparate.

Acolo unde dieta si exercitiile fizice nu mai dau rezultatele dorite intervine lipomasajul, o tehnica ce are ca efect reducerea grasimii in exces de pe anumite zone, ajutand la pierderea kilogramelor nedorite. Cu ajutorul LPG – Cellu M6, celulele sunt reactivate, grasimile se elimina treptat, iar procesele celulare care si-au incetinit activitatea reintineresc, facand din lipomasaj adevaratul adversar al celulitei estetice. LPG - Cellu M6 este sinonim cu eficacitate si rezultate de lunga durata, o adevarata inovatie tehnologica, cu ajutorul careia grasimea “incapatanata” se elimina, iar silueta se remodeleaza.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.