Setari Cookie-uri

Trei tehnologii pentru o ingrijire la superlativ pentru sezonul estival

Un corp bine ingrijit si o piele neteda sunt doua dintre cele mai de pret accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din look-ul niciunei femei, mai ales in plin sezon estival.

Fara bisturiu, fara durere si fara perioada de recuperare, tratamentele corporale de lipodermoaspiratie nu numai ca elimina toxinele si apa in exces, dar confera si o elasticitate pielii, activand microcirculatia. Unic in lume, tratamentul Tehnispa Guinot poate oferi rezultate uluitoare chiar si pe celulita in ultimul stadiu fara ca tu sa iti supui corpul la efort. Cele trei principii de functionare: mecanic, biologic si prin stimulare, impreuna cu ingredientii activi de ulei de coaja de grepfruit, extras de frunze de vita de vie, de eucalipt si coaja de lamaie fac din sedintele de lupta in apararea frumusetii feminine un adevarat rasfat.

Pentru ca ingrijirea sa fie completa si rasfatul pe masura, va recomandam stimularea circulatiei sangvina si limfatica si producerea fibrelor de colagen si elastina prin terapia de oxiendodermie care se efectueaza cu aparatul OXI LIFE PLUS. Tratamentul se bazeaza pe infuzie de oxigen pur (oxiendodermie) – combina actiunea masajului conectival cu infuzia de oxigen care introduce in profunzimea pielii ingredientii activi. Tratamentul actioneaza prin: aspiratie, masaj conectival, infuzia activilor principali cu ajutorul oxigenului (in concentratie de 98%), oxigen spray – ce calmeaza si repara pielea si oxi-aromoterapie – ce reduce stresul, imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria.

Citește și:

Pentru a pregati corpul si fata pentru sezonul estival, specialistii Silhouette recomanda trei tratamente de ultima generatie care vor oferi rezultatele dorite intr-un timp record: lipomasajul cu ajutorul tehnologiei LPG – Cellu M6, lipodermoaspiratie prin tratamentu Tehnispa Guinot si experienta suprema prin OXI LIFE PLUS.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.