Comunicat de presa

Pentru ca stim cat este de important sa transmiti cum te simti in ceea ce porti, am creat pentru tine o colectie vestimentara care iti ofera posibilitatea sa-ti valorifici personalitatea intr-o diversitate de tinute si articole vestimentare, adaptate stilului si bugetului tau.

TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie si TeX Nightware, liniile noii colectii TeX, sunt disponibile acum exclusiv in magazinele Carrefour si create de mai multi designeri:

    TeX Basic – tinute de zi comode, ce includ: pantaloni, tricouri, camasi, jachete TeX Casual – o categorie pentru persoanele mai putin formale, ce cauta confortul TeX Sport – produse sport, cu o calitate ridicata a materialelor: tesaturi anti-perspirante si rezistente la uzura TeX Lenjerie – produse din materiale de o calitate superioara, in culori vii si modele atractive TeX Nightware (pijamale) – imbracaminte pentru noapte, din material placut si confortabil

Imbracamintea sub marca TeX beneficiaza de o calitate controlata permanent prin teste efectuate in laboratoare speciale proprii Carrefour, fiind conforma standardelor internaționale ISO, astfel incat hainele rezultate sa fie la inalțimea tuturor așteptarilor. In atenția specialiștilor Carrefour stau in mod special: calitatea materiilor prime, rezistenta cusaturilor, rezistenta culorilor, caracteristicile antiscamosare si impermeabilitatea materialelor, respectarea marimilor standard, precum si pastrarea dimensiunilor imbracamintei in procesul de intretinere. Atentia pentru detaliu diferentiaza marca TeX, iar exigenta specialistilor Carrefour determina siguranta si confortul tau.

Pe langa stil, TeX are in plus la baza un demers etic si responsabil!

Carrefour isi selecteaza furnizorii in functie de gradul lor de specializare si aderarea lor la regulile sale de etica. Carrefour impune furnizorilor printr-un caiet de sarcini strict, ca materiile prime sa nu contina coloranti pe baza de azot si metale grele peste cantitatile maximale permise, pentru a nu dauna mediului inconjurator. Totodata, interzice furnizorilor folosirea produselor de finisare, utilizate in mod curent in industria textila, care sunt cancerigene si nefaste organismelor vii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: